| aanonimm a întrebat:

De ce sunt atatea persoane nesimtite?
Eu, de ex. am adaugat mai multi in lista pe care nu ii cunosteam si toti ma intrebau ca de unde am id-ul lor bla, bla, bla apoi imi dadeau igg. Vi s-a intamplat? Ce parere aveti? big grin

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Scuza'ma dar mi se pare normal.In primul rand daca cineva intra pe mine clar il intreb cine si de unde are id'ul. Daca mi se pare o persoana ok si cu care as avea ceva de discutat atunci il las, daca nu il sterg.Si nu inteleg de ce ti'ar trebui id'ul unor persoane care habar n'ai cine sunt? Mda, si sora'mea de 9 ani are vreo 200 in lista rolling eyes

18 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai cine e nesimtit? E nepoliticos sa contactezi persoane pe care nu le cunosti si gestul normal este sa nu-ti dea accept.

| monyk a răspuns:

Buna, da multi sunt asa din pacatesad...de ce unele persoane sunt nesimtite? Pt ca asa e lumea, nu vezi cata rautate exista in lume, cata indiferenta, cata nesimtire, asta e putin ca ti-au dat ignore, dar altii vb foarte vulgar si jignesc pe ceilalti, oricum nu pune la suflet, nu baga de seama, daca ti-au dat ignore e treaba lor, acum mai sunt unii care nu vor sa aiba necunoscuti in lista de mess, dar totusi nu cred ca le faceai vreun rau daca te pastrau in lista, in fine, sti cum sunt unii, asta e!

| JustMeFlory a răspuns:

Pai de ce ai baga in lista persoane pe care nu le cunosti? Si de ce sunt nesimtite? Ca te ia la intrebari? e si normal, doar nu stai sa tii persoane in lista pe care nu le cunosti si nu ai nicio treaba cu elehappy

| Klara a răspuns:

Hihihilaughing Sincer asa fac si eu. Cand imi intra un contact in lista de mess il iau direct.
"Cine esti? Ne cunoastem? De unde ai id-ul meu"
Daca se prezinta e ok, daca nu...nu-l bag in seamahappy

| bluesky a răspuns:

Eu am patit sa imi dea add si sa imi vorbeasca super urat si sa ma injugre, le-ma dat ignore, ce mai... :-J oricum sunt muuulte persoane din astea... ce sa faci? asta e! Romania dar si in restul lumii e tot asa! asa e lumea asta, NEBUNA!

| Andraa a răspuns:

Pentru ca unii sunt nesimtiti...
si unii dupa aia incearca sa iti sparga parola si bla bla.
deci in ziua de azi nu mai ai incredere in nimeni,.

| Brigitta a răspuns:

Pai atunci si eu sunt nesimtita big grin Pt ca nu imi place sa colectionez ID-uri. Am in lista doar prieteni, colegi, familie.

| StaRmAgiC a răspuns:

Se intampla des.
Nu esti singura.
Poate din cauza lipsei de ocupatie sau amneziei temporarelaughing

| Deeiu a răspuns:

Cred ca ai lista de ignore plinalaughing
Nu'ti mai lasa mama draga id-u` pe toate site-urilewinkinglaughing
Te iubesclove struck`

| Nic a răspuns:

Ce ti se pare asa anormal in reactia lor? Poate ca nu ei sunt problema, te-ai intrebat asta?
Nu inteleg persoanele care adauga lume in lista doar de dragul de a avea in lista de messenger cat mai multe persoane.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Mi se intampla si mie sa intre multi pe mine. Asa aiurea. Nici nu stiu de unde au id meu.
Schimb de liste straight face ce sa-i faci.
Shit!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fantastico, de ce naiba pui pe lista persoane pe care nu le cunosti? iti creezi singura probleme. Ignora-i si vei fi lasata in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru pareri :*
Unele chiar mi-au fost de foloshee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand cineva imi da add, mi se pare normal sa intreb cine este, de unde are id-ul meu.si ce vrea. Poate pe mine nu ma intereseaza sa imi fac noi prieteni virtuali. Daca este o persoana cunoscuta cu cea mai mare placere ii dau add happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N1c nu inteleg ce comentezi daca nu intelegi. Ca e schimb de liste laughing Era o simpla intrebare dragilor... Si v-am intrebat daca vi s-a intamplat nu dramatizati ca nici mie nu imi place sa am persoane necunoscute in lista ( sau cel putin nu din alt oras ) laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

My love Deeiu' taci odata laughing
Da am lista plina =]]]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi sa antamlat eu am 12 ani mi-a parut bine...