1. Exista oameni rai.Si tu esti printre ei. Daca inca nu ti-ai dat seama vei avea timp sa o faci.Nu exista om, indiferent cat de bun ar parea ca e sa nu faca ceva rau. E bine sa fi rau.Constiinta nu are ce sa iti reproseze.Pe cand daca esti bun esti chinuit de ea zi si noapte
2.Sa fi indiferent in fata loviturilor vietii e o arta care se invata in timp.Degeaba mimezi tu indiferenta daca in interior esti praf. Te minti pe tine si iti faci de un milion mai mult rau asa.Trebuie sa te descarci de preferabil intr-un mod cat mai putin violent(ascultand muzica, scriind, vorbind cu cineva)
3. Judecam dupa aparente pentru ca si noi suntem judecati dupa aparente si catalogati.Ideea ca pe langa prima impresie sa ii lasi omului sa iti dovedeasca contrariul.Adica sa nu te crezi tu un super cunoscator al oamenilor din prima.Multe carti de groaza au titlu intresant
4.Asta mai tine si de educatie.Am cunoscut oameni care n-au nicio problema ca partenerul lor e mai mic ca ele, ca e mai gras sau ca poarta ochelari tip borcan.Rare dar uite ca exista. Dragostea e intr-adevar oarba dar cu siguranta scoate ce e mai bun si ce e mai rau din om in timpi diferiti insa efectul este devastator
1.In fiecare din noi este un miiiic dracusor! 2.Razbunarea este arma prostului dar este dulce! 3.Pentru ca suntem prea grabiti ca sa cautam adevarul, care de cele mai multe ori este cam greu de gasit! 4.Ca sa cunosti interiorul unei persoane, trebuie intai sa o accepti din punct de vedere fizic! Nu-ti place...nu mai are rost oboseala! Daca viata te pune in situatia sa colaborezi sau sa convietuiesti cu acea persoana, se poate sa ai timpul necesar pentru a descoperi si alta fateta a personalitatii ei, si ...atunci lucrurile se schimba, in bine(sau in mai rau)!
Pentru ca ne luam mereu dupa turma, ca sa fim la moda si sa nu ne considere ei mai prejos decat altii. Ne place sa judecam fara sa cunoastem o persoana si poate ca n-am cunaste-o niciodata daca n-am vrea cu adevarat. Aspectul fizic conteaza pentru ochi, pentru privirile altora si pentru ceea ce ar zice altii despre noua ta cucerire. Astea-s copilarii. dar le vezi la orice varsta. Pacat ca gura lumii valoreaza mai mult decat vorbele inimii.
Pentru ca asa suntem noi, oamenii.Toti suntem superficiali chiar daca nu recunoastem asta si prin comportamentul nostru ajungem sa-i ranim pe ceilalti.Se spune ca,, razbunarea e arma prostului'' dar se pare ca tot mai multi aleg s-o foloseasca din simplul fapt ca e mai simplu decat sa stai sa plangi in camera ta si sa arati tuturor un zambet fals. E mai simplu sa te razbuni desi sti ca gresesti.DE ce judecam dupa aparente? Pentru ca, cum am mai spus, suntem prea superficiali ca sa asteptam sa cunoastem un om si abia apoi sa-l judecam. E mai simplu sa te iei dupa gura lumii decat sa astepti sa vezi daca persoana respectiva este intr-adevar asa.