| vikirikimiki08 a întrebat:

De ce sunt baieti vagabonti atrasi de fetele cuminti si viceversa? multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| Andraandra_8595 a răspuns:

Deoarece esti de obicei atras de calitati pe care tu nu le ai. Si acestea te atrag. Curiozitatea

| RAY a răspuns:

Ce inseamna vagabond pentru tine? baieti frumosi care arata bine le plac fetele frumoase indiferent ca sunt cuminti/rele invers e la fel,problema e ca alea rele sunt mai greu de pacalit asa ca nu merge,iar fetele cuminti /rele le plac baieti frumosi nu ca e vagabond si invers,e si curiozitatea,de ce nu sunteti curioase de vagabonzi din canale, baieti frumosi aduna trofee sexuale si au si un comportament de indiferenti ceea ce atrage nu de disperati, obsedati sexuali, ceea ce va atrage la nebunie si invers, si mie mi se pare interesanta o fata misterioasa decat una care vad ca e o perversa, ne atrage ceea ce nu stim simplu

suntserios
| suntserios a răspuns:

E doar un mit. Eu cunosc numai baieti cuminti care umbla cu fete cuminti si la fel fac si eu

| Divy a răspuns:

Nu e chiar aşa băieţii se cam uită după balonaşe laughing fie sus fie jos fie mari fie mici rolling on the floor

Dacă se uită după alea cuminţi e pentru că le place să le domine, să le prostească şi fiindcă nu se dau la alţii, adică vor să fie cucerite.

Fetele cuminţi le plac badboy că emană încredere şi sunt îndrăzneţi. Se simt ca într-o colivie şi când e cu unu se simt mai libere, mai altfel, ceva diferit.

Şti că necunoscutul e mereu mai interesant şi opusele se atrag dacă amândoi ar fi cuminţi, unde ar fi scânteia?

Cineva trebuie să fie Romeo şi cineva Julietahee hee Dar rolurile se pot inversa
Iubirea nu cunoaşte limite sau asta era prostia laughing

| Mnup a răspuns:

Opusele se atrag

| Chun_Niko_2000 a răspuns:

Pai, aparent asta e ceva ce se intampla de mult timp. un baiat, indiferent de cum este el, este tot un baiat. si in plus, extremele se atrag, cam ca la fizica (magnetii) polul pozitiv cu polul negativ se atrag iar polul pozitiv cu unul la fel sau unul negativ tot cu unul negativ se resping. sper ca am fost de ajutor, chiar daca nu prea stiu eu sa explic bine laughing