| alexxxya a întrebat:

De ce sunt baietii atat de nesimtiti si fac fetele sa sufere? oare dc?

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Nu e chiar asa...Sa sti ca mai intai trebuie sa cunosti baietii...Eu consider ca doar 10-15% dintre ei sunt nesimtiti si se poarta urat cu fetele...Cunosc multi baietii si sa stii ca se poarta foartee frumos...ba chiar eu prefer afara sa stau cu baietii decat cu fetele...Nu stiu ce problema ai tu cu ei insa daca s`a purtat cineva urat cu tine ori este mult prea prost ori ai facut tu ceva dupa care a urmat asta...straight face

P. s. - Nu judeca NICIODATA toti baietii din cauza unuia!

Ciao :*

31 răspunsuri:
| SimoSimona13 a răspuns:

Caci uneori nu analizeaza ce vre sa zica si nu se gandeste ca are cineva de suferit daca spune acel lucru

| gyulya a răspuns:

Larisa, mi-a placut mult ultima ta propozitie...RESPECTUL NU SE IMPUNE, SE CASTIGA...
Am avut si eu o mica...mare...problema cu un baiat nesimtit...si eu nu i-am dat nici un motiv se se comporte asa cu mine... pur si simplu nu am vrut sa stau cu el si drept rasplata e a inceput sa ma barfeacasa(cu toate ca prietenii si prietenele mele stiau ca sunt o fata cuminte si desigur il stiau si comportamentul lui), sa ma jigneasca...in fine tot tacamul specific unui nesimtit!
In definitiv alexxxya... unii baieti sunt nesimtiti cu fetele si le fac sa sufere pentru ca nu pot obtine ceea ce isi doresc de la ele...
aceasta este parerea mea...
P.S.mai sunt si baietii care stiu sa respecte fetele...insa in ziua de astazi procentul devine din ce in ce mai mic...

bye!