anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce sunt dependent de muzica, in special de cea electronica? Pur si simplu simt nevoia de a asculta nonstop, dar din pacate mai trebuie sa si dorm.
Pur si simplu cand aud o melodie o ascult de o mie de ori pana ma plictisesc de ea atat de rau incat incep sa o urasc(apoi peste o luna iar imi vine pofta). Ascult muzica si cand fac temele(in special probleme la mate).
Oare e normal?

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu stiu daca e normal, dar nu e o problema. Eu fac asta de ani buni. Si eu lucram la mate cu muzica si am facut cu succes facultatea de mate-info, iar acum lucrez in IT. Si acolo ascult la casti.
Eu imi programez varietate in ce ascult.
Cand lucrez ma concentrez pe ce fac si uneori imi dau seama ca nu am auzit nimic din cateva piese care au "curs" intre timp.

| Endoryus a răspuns:

De ce sa nu fie normal? Si eu ascult muzica foarte multa.

| oanahelvig a răspuns:

Este foarte normal. Am patit si eu asa cand ascultam rominimal si dark techno, ascultam o saptamana non stop si o luna nimic. Am fost si pe la partyuri la sunwaves, am ascultat la greu Arapu, Herodot, Dubtil, Barac, Ellen Allien, Kink, Dasq, Solomun, Johhn Summit, Dj Rush si la petreceri private si acasa cand lucram mai ales pe pandemie. Am ascultat o melodie de la ei nu mai tin minte exact care pentru ca mereu ii confund, cred ca am ascultat-o de mii de ori pana mi s-a luat de ea, a trecut un an si nu mai stiu cum am dat de ea si iar am ascultat-o de 7000 de ori haha. Este perfect normal crede-ma si daca nu e tine minte ca nu esti singurul happy

| Noumenon a răspuns:

Nu cred ca e o problema. Si mie mi se intampla exact la fel cu muzica clasica. Acum 3 luni am descoperit baladele lui Chopin si inca nu mi le pot scoate din cap. Dependenta de muzica mi se pare ceva care ar trebui dorit intr-o anumita masura. Este iritant sa-ti ramana blocat in cap un motiv repetitiv si nu prea interesant. Poate ca o buna cale de a scapa de asa ceva ar fi sa asculti tot timpul piese noi. In orice caz sper ca am putut fi de ajutor.