Nu sunt fan sau ceva si nu am o parere despre ea.Totusi,ma scot din sarite cretinii aia care cred ca scumpul lor copilas o sa ii calce pe urma ei deoarece se uita la Hannah Montana.Cred ca trebuie sa fi putin cretin.
De unde pana unde "toti sunt impotriva"? Sunt o groaza de oameni carora li se rupe. De exemplu, mie.
Mi mi se pare tare. Adica chiar daca se dezbraca si asa e corpul ei. Ea decide ce sa faca. EU ii ascult muzica si imi place si stilul ei. N.am treaba cu viata ei personala.
Probabil din cauza finului indiciu că-i penibilă. Indiferent dacă se droghează sau nu.
Nu imi mai pasa acum de ea. A devenit... cum sa zic... O TARFA? Era atat de simpatica cand juca in,, Hannah Montana'', total schimbata, cu o freza acceptabila, acum a devenit o fata a strazii de noapte. In loc sa impresioneze cu hainele pe ea, face inversul.
Putin imi pasa de ea. Inainte era mai draguta dar acum in loc sa arate ca s-a maturizat se comporta ca o adolescenta rebela de 15 ani. E cam aiurea, faptul cum isi scoate limba-n orice poza si frizura noua, parca mai faina era inainte cu parul ala lung si zambetul ala fain nu cu limbocu' ala de juma' de metru atarnandu-i din gura.
Oamenii se schimbă și multora nu le convine. Cred că s-a manifestat prea târziu adolescența la ea. Ori a fost ținută din scurt pentru a reuși să dea randament la filmări, ori are o problemă dacă la 18 ani face chestii de adolescent rebel, când trebuia să se maturizeze.
„La noi toate pustoaicele se drogheaza de la 15 ani in sus." - nu zău! Am mai mult de 15 ani și nu m-am drogat în viața mea. Chiar și așa, doar pentru că trăim într-o societate defectă nu înseamnă că trebuie să fim la fel și că asta e ceva ce ar trebui să se întâmple. Doar că ea e persoană publică, avea o anumită reputație datorită rolului din Hannah Montana, normal că altele vor fi așteptările.
„Cred ca vrea sa arate ca sa maturizat" - dimpotrivă, aia arată că nu e un exemplu de urmat pentru nimeni, ce face ea nu e matur deloc, evoluat sau ceva. Consider matură o persoană de 18 ani care chiar face ceva cu mintea ei să o ajute, nu să se umilească inconștient. O melodie cu un anumit mesaj, de exemplu, dacă ne limităm la ea.
Ah, dar chiar, hainele alea din latex erau oribile, zici că avea fundul tăiat, iar cu limba și cu freza aia cu cozi sus nu era deloc frumoasă. Fără supărare.
Mie mi se pare ok! Adica si ea era constienta ca daca va renunta la hannah montana vor scadea fanii! Aici e si vina ei...adica are peste 18 ani, dar totusi sa apara goala in videoclipuri, mi se pare naspa! Dar acum e viata ei si cine sunt eu sa ma inpun
danutzamiley2000 întreabă: