| deeutza_9735 a întrebat:

De ce suntem gelosi?
Poate geloziua prea mare sa distruga o relatie de foarte multi ani?
Sau asa suntem noi oamenii.laughing...

Răspuns Câştigător
| lovenotsex a răspuns:

Cum de ce suntem gelozsi, o persoana care nu simte gelozia, din punctul meu de vedere e ca nu a simtit niciodata cei aia iubirea.Gelozia poate fi constructiva, dar si destructiva. Da gelozia poate deveni obsesie, iar atunci e urat, dar gelozia e benefica, pentru ca arata cat de mult iubesti sau esti iubit si cat de mult iti, ii pasa... Daca nu e gelozie e indiferenta toata ziua. Iar daca nu e inteleasa ajunge gelozie nebuneasca, prosteasca, obsesiva. E doar un mic pas, depinde de partener/a aici, sa stie cum sa reactioneze.Bafta...

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Suntem gelosi fiindca avem nevoie mereu de confirmarea ca sunt iubiti. Cei mai iubiti de el/ea.Trebuie sa stim in fiecare zi ca suntem centrul universului cuiva.Suntem egoisti, asta suntem.Gelozia in cantitati mici e buna, intretine focul unei relatii.In doze excesive provoaca dureri de cap si divort

| Libelle a răspuns:

Gelozia apare cand iubesti prea mult o persoana, si ti-e frica sa o pierzi...acm ori doar de prea mult bine cu persoana respectiva ori pentru ca iti da de banuit.
Si da, gelozia poate sa fac ravagii intr-o relatie, mai ales daca nu ai motive sa fii gelos.Indepartezi persoana respectiva de tine.

| shtephie a răspuns:

Gelozia apare atunci cand n'ai incredere in persoana de langa tine! "Cea mai buna dovada a dragostei este increderea"

| Sapphire a răspuns:

Sunt 2 cazuri.
1. Gelozia poate aparea datorita lipsei increderii in sine si a partenerului.
2. Gelozia poata aparea din prea multa dragoste, din dorinta de a stii ca persoana pe care o iubesti este numai a ta. Asta apare la persoanele posesive.
Si da, gelozia poate distruge o relatie de foarte multi ani si nu numai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gelozia e cea mai mare"boala"a universuluibig grin Recunosc ca de multe ori am fost si eu foarte geloasa(asta insemnand ca am iubit f.mult). Insa nu m-am aratat niciodata si bine am facut.Acum nu mai am motive sa mai fiu geloasa si nici nu am pe cine sa fiu. Da, ai dreptate, gelozia nimiceste orice sentiment daca persoana care o iubesti iti pune in vedere anumite"conditii"intr-o relatie si mai ales, face anumite comparatii intre relatiile avute intre timp! Ma bucur ca intre timp"m-am vindecat"sufleteste de aceasta cumplita"boala"...hee hee Stau si ma intreb, in dragoste exista oare cineva pe lume care sa nu fie gelos(geloasa)nici macar un pic?winking