Nu suntem obsedati ci pur si simplu am devenit dependenti, depindem din pacate de telefon.Acum fii sincera, de cate ori nu te-a salvat mobilul dintr-o situatie mai grea, dificila.Mai mereu apelam la ajutorul lui nesperat.
Nu toti suntem. Eu nu prea vorbesc la telefon. Sun doar cand am nevoie. As putea foarte bine sa traiesc si fara el.
Pt ca ne place sa tinem legatura cu cei dragi
Eeu nu stiu ce afceam fara telefon
Vai să ştii că eu sunt
Primul lucru care l'am făcut cănd am citit întrebarea a fost să'mi iau telefonul şi să mă uit dacă n'am ratat ceva
My phone knows everything about me. :))
http://www.youtube.com/watch?v=4X3HzFUIQug&feature=related
Eu vorbesc doar ce e necesar...atat,adica nu e chestia ca'mi vine factura de nu stiu cat, dar pur si simplu nu'mi place sa vorbesc la telefon toata ziua ca altii. ma plictiseste.
se intampla sa mai vad anumite "pitzi" care vorbesc tare, cica n'aude "cocalarul"si mai si injura mi se pare aiurea
bafta
Eu spun că devii "depedent" de obiectul "în sine", şi nu "obsedat"... aşadar, se subînţelege că îţi este un lucru util/necesar.
Eu sunt pentru ca am muzica pe el.Ca in rest nu prea vb la tel ca acum sunt intr'o alta retzea fata d prieteni si deja am cost.
Eu singur sunt
pentru ca trebuie sa vorbesc cu prietenul sau cu colega.mea
pentru ca trebuie sa stiu ce se mai intampla acolo cand eu lipsesc
Nu... imi este util in unele situatii atat...de exemplu daca plec undeva sa vorbesc cu cei de acasa. Mi s-a intamplat de multe ori sa plec la scoala si sa uit telefonul acasa.
Pentru ca ne sunt cam indispensabile acum, adica nu mai putem comunica acum fara telefon si internet...asta e.
M a d U
Pentru fete ca sunt mici si vibreaza. inca o chestie pe care sa arunkm banii de pomana
Explica-mi tu mie daca in Secolul Vitezei, avand nevoie de ceva anume, ai putea fi in stare sa astepti raspunsul unei scrisori?!
Da, recunosc ca poate sunt si eu"obsedata"de telefonul mobil adica genu ca nu plec nicaieri fara el de acasa, vorbesc destul de mult la el, trimit mesaje si alteledar cred ca sunt obsedata din cauza unui motiv bine intemeiat deoarece daca ai o porblema suni si se rezolva, vrei sa povestesti ceva suni si se rezolva, comunici prin mesaje si te simti mai binepur si simplu un beep daca il primesti de la cineva drag te face sa te simti mai bineasa ca de asta iubim telefonale
Sincer fara net as mai putea sta dar fara telefon nu cred. Adica fara sa dau 1000 de telefoane pe zi, sa imi sun toti prietenii si sa vb cate juma de ora cu fiecare? Neahhh.
2010- telefoane pe butoane
2017- smartphones.
Ce dracu caut aici după 7 ani? În 2010 nu prea aveai ce să faci pe telefon. Însă, în 2017 e indispensabil un smartphone.