| LCD a întrebat:

De ce sunteti unii atat de tristi ca maine veti fi singuri raised eyebrows
parca trebuie sa te gaseasca 14 februarie cuplat.ca altfel. e de rau
doamne
cu sau fara. oh go on
eu sunt cu.si parca ar fi mai bine fara

12 răspunsuri:
| lexony a răspuns:

Asae, aici ai dreptate. tongue E mai bine fara.tongue

| ExTrEaM^^94 a răspuns:

Altzi bani cheltuiti laughing...stiu p unu care so desp de pr ca sa nu ii ia cadou laughingrolling on the floor dupa ce trece o sa se impace iar cu ealaughingCrazy PeoplE

| loredana2012 a răspuns:

Eu sunt cu... dar nu sarbatoresc...Si ai dreptate, cateodata e mai bine faralaughingDoar cateodata

| ÅñdRa a răspuns:

Buna.
Eu nu sunt suparatabig grinsi chiar daca am iubit parca as fi singura...ca el nu are timp de nimiccrying

| HBK a răspuns:

Vezi tu, fiecare are conceptia lui despre ziua de maine, o zi ca oricare altahee hee. Daca era azi sfarsitul lumii, ce faceau ceilalti care se agita pentru maine. Daca iubesti si esti iubit, poti face sa fie in fiecare zi una speciala.

| aLyNuSh a răspuns:

Si eu sunt cu ...raman fara bani in buzunar mainehappy

| romanionu a răspuns:

Nu trebuie sa ne prinda 14 februarie impreuna cu cineva
E o sarbatoare aiurea parerea mea...
Orice zi poate sa fie speciala si o poti face oricand specialahappy

| PisicaAristocrata a răspuns:

Dar eu nu inteleg, ce-i totusi maine? Ceva "sarbatoare", ceva zi speciala? E doar o zi.

| madDa_1471 a răspuns:

Stii ca ai dreptate?laughing
:*:*

| Bia:X a răspuns:

Si eu sunt fara si sincer parca e mai bine asatongue pe mine nu ma deranjeaza cu nimichappy e o zi ca oricare alta... doar ca anul asta va fi zapada de ziua indragostitilorsmugsmug dragut nu?tongue

| secret_2712 a răspuns:

Eu sunt singura.si e mai bine asa.scap de ale cheltuielilaughing...si mie mi se pare mai romantic sa te cuplezi cu cineva chiar de 14 feb :X scapi de o cheltuiala si te alegi si cu iubithee hee

| alynutza_3106 a răspuns:

Probabil uh te-ai saturat de cel cu care esti dar eu as da multe ca 14 februarie sa il petrec alaturi de ovy