Altzi bani cheltuiti ...stiu p unu care so desp de pr ca sa nu ii ia cadou dupa ce trece o sa se impace iar cu eaCrazy PeoplE
Eu sunt cu... dar nu sarbatoresc...Si ai dreptate, cateodata e mai bine faraDoar cateodata
Buna.
Eu nu sunt suparatasi chiar daca am iubit parca as fi singura...ca el nu are timp de nimic
Vezi tu, fiecare are conceptia lui despre ziua de maine, o zi ca oricare alta. Daca era azi sfarsitul lumii, ce faceau ceilalti care se agita pentru maine. Daca iubesti si esti iubit, poti face sa fie in fiecare zi una speciala.
Nu trebuie sa ne prinda 14 februarie impreuna cu cineva
E o sarbatoare aiurea parerea mea...
Orice zi poate sa fie speciala si o poti face oricand speciala
Dar eu nu inteleg, ce-i totusi maine? Ceva "sarbatoare", ceva zi speciala? E doar o zi.
Si eu sunt fara si sincer parca e mai bine asa pe mine nu ma deranjeaza cu nimic e o zi ca oricare alta... doar ca anul asta va fi zapada de ziua indragostitilor dragut nu?
Eu sunt singura.si e mai bine asa.scap de ale cheltuieli...si mie mi se pare mai romantic sa te cuplezi cu cineva chiar de 14 feb :X scapi de o cheltuiala si te alegi si cu iubit
Probabil uh te-ai saturat de cel cu care esti dar eu as da multe ca 14 februarie sa il petrec alaturi de ovy
199onur7 întreabă: