anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce te adauga unii ca prieten pe TPU? Doar sa aiba mai multi prieteni pe profil?

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Poi in momentul in care tu pui intrebarea persoana respectiva avandu-te ca prieten ii apare pe mail ca ai pus o intrebare si poate va sari sa te ajutewinking

15 răspunsuri:
| love_cat a răspuns:

Cam asa...eu nu am adaugat pe nimeni ca degeaba ma chinui sa adaug pers necunoscutelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O fi la modarolling on the floor, cine stie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu neaparat. Unii daca vad un raspuns interesant si sunt la inceput, trimit cereri de prietenii. Cred ca cei care sunt de mult timp pe site, au incetat s-o mai faca.

| Silvia a răspuns:

Sincer, habar n-amlaughing.

| hiphopbeatz a răspuns:

Pentru ca daca te stiu de incredere, te pot intreba ceva in privat=)

pace!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred...

| KaKa_2508 a răspuns:

Cund tu pui o intrebare pe sait ei sunt primi care aflawinking
pot sa te bag si eu :d

| RainDrop a răspuns:

Nu stiu, poate ca i-ai ajutat, si de asta straight face

| CosminRo a răspuns:

Nu stiu daca ai auzit de"addicted of internet"sunt persoane a carora viata e calculatorul si de acea cei mai buni prieteni ai lor sunt niste persoane pe care nici macar nu le cunosc pe internet:p

| Mo a răspuns:

Eu adaug persoane necunoscute pe site ca priteteni pentru ca atunci cand am o intrebare, acestia vor primi mail si poate ma vor ajuta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei waiting. Eu vreiam sa adaug o intrebare de genu waiting.
Dupa parerea mea multa lume este obisnuita din cauza mess'ului sa aiba o lista de prieteni cat mai larga. Asta e parerea mea, dar sunt si multe exceptii. Dar e frumos sa avem multi prietenii happy.

| elena a răspuns:

Nu gasesc ca este ceva deranjant, probabil au nevoie de mine. Eu din cand in cand, mai vizitez cate un asemenea prieten, ii citesc intrebarile sau raspunsurile, asa imi fac si o parere/e-adevarat nu reala/ despre felul cum gandeste sau scrie acesta.

| kanajambe a răspuns:

Eu adaug persoanele active, care dau raspunsuri bune
ei adauga sa se faca cunoscuti pe TPUlaughing
si la randul lor, sa aiba multi in lista, sa le dea multi addlaughing)))

| DeNyyy a răspuns:

Nu stiu. eu ma trezesc in fiecare zii cu vreo 5 cereri de prietenie

| Didw a răspuns:

Poate pentru că vor să aibă prieteni.happy