| scootsie a întrebat:

de ce te-ai nascut tu?

Răspuns Câştigător
| andreea8888 a răspuns:

Eu m-am nascut din greseala, sincer, pentru ca mama mea nu dorea un alt copil, avand deja 2, insa, ciclul peste sarcina a pacalit-o si nu si-a dat seama pana la 3 luni si 3 saptamani ca eu exist in burtica ei, dar deja era prea tarziu pentru o intrerupere!
Ma gandesc ca Dumnezeu m-a lasat cu un scop pe aceasta lume... poate chiar acela de a fi totalmente impotriva avorturilor si prostiei, pro pentru natura si animalute, si cu un suflet suficient de incapator incat sa nu fiu egoista si sa fac acte de bunatate atunci cand am ocazia si imi sta in putere!
Iar tu, Scootsie, ce plan ceresc crezi ca ti-a fost pus la cale?

16 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Pentru ca am fost mai rapid ca restul spermatozoizilor.si am ajuns primul la linia de sosire laughing

Ps.Am luat-o pe scurtatura.sa nu mai spui la nimeni don't tell anyone

cami
| cami a răspuns:

Ca sa traiesc. si ca sa-i dau tie stupide pe unde-ti prin raspunsurile laughing

| maryana5 a răspuns:

Ca nu aveau ce face mama si tata tongue

pupimik
| pupimik a răspuns:

Sa scot oamenii din sarite
sa contrazic pe toata lumea
sa le dau parintilor bataie de cap
sa fac unele persoane sa se simta penibil
...nu degeaba m-am nascut intr-o zi de 13...nu?big grin

auran
| auran a răspuns:

Cu siguranta nu pentru tine...

| yanny`s a răspuns:

Ca sa poti muri tu linistit/awinkinglaughing
ce intrebarewinking

| sorin a răspuns:

Hai ca ti a explodat capul cu intrebarea asta, dar fie ma m nascut sa domin))))

| FoXy a răspuns:

Sa tin umbra la pamantlaughing)

Ce intrebare ai pus si tulaughing

| urbanghost a răspuns:

Dar tu de ce te-ai nascut? laughing

| julliano a răspuns:

Ca sa am de unde muri devil

| scootsie explică:

Eu m-am nascut ca un dar de la Dzeu dat parintilor mei...pentru. o vreme ...Pentru mine personal inteleg ca pot testa ce greu e sa traiesti pe pamant fara prezenta lui Dzeu si ca trebuie sa traiesc in asa fel incat dupa moarte sa am parte de vesnicia impreuna cu El.Si,de ce nu? Ca sa va puneti si voi intrebarea, unde veti merge dupa moarte? Ziua de maine nu e a noastra! Asigurati-va unde va veti petrece vesnicia!

| Abi_5708 a răspuns:

Pentru a trai oh go on
ce intrebare laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ai mei nu au folosit prezervativul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HAhahaha... ce taree... faina intrebarea... si eu mam intrebat mult timp asta pentru ca asteptam un raspuns clar de la cineva, pana mi-am dat seama ca mam nascut ca sa iubesc, sa fiu iubita, sa ajut sa ma distrez dar...si sa... fac unele persoane sa inteleaga ca sunt insuportabile, sa le stresez, sa fiu atoasa.asta e distracita cea mai mare pana la urma...

| camelia77 a răspuns:

Ca sa chinuim

| carmmina a răspuns:

Probabil pentru ca asa a vrut Cel de sus...sau pentru ca mama si tata nu au stiut ca exista prezervativul

Întrebări similare