Asa sunt adolescentii dintotdeauna, doar ca inainte rautatea se manifesta in cercuri mici, nu o vedeai pe internet.Iti recomand sa mai reduci mult din timpul pe tiktok, pentru binele tau.
Tiktok-ul e ok atât timp cât ai un algoritm ok. Tu chiar dacă nu ești de acord cu ele, ai vizionat mult astfel de content. Există o setare la tiktok să ți se ia algoritmul de la început (vezi în setări). Eu pe tiktok am doar chestii amuzante, adulți ce povestesc diverse și booktok. Deci poate fi util.
Cât despre acele adolescente, sper să fie doar o fază stupidă. Să fiu sinceră, eram o adolescentă proastă, nu misogină sau rea, dar naivă. Poate, crescând în acest mediu, au ajuns așa. Pe principiu, mă iau de tine să nu te iei de mine, nu știu.
De obicei speciile toxice de animale sunt viu colorate, au un aspect bizar si improasca cu venin pentru a atrage atentia, asa sunt si astea, neavand o personalitate si fiind nesigure pe aspectul lor se grabesc in a judeca si denigra pe altii pentru a se simti mai bine. Spunea Iisus sa nu te uiti la paiul din ochiul aproapelui tau pana nu iti scoti tu barna din propriul tau ochi, am ajuns la rautate pentru ca toata lumea pe internet are libertate de exprimare si anonimitate (mai putin pe reddit unde iti sar liberalii in cap daca spui ceva mai controversat) dar nu exista consecinte, in viata reala totul ar sta diferit si 99% dintre persoanele care comenteaza nu ar avea tupeul s-o faca fata in fata.
Tiktok in general e o mizerie... De aia cel mai sănătos e sa ștergi aplicația
Nu tik tok e toxic, ci algoritmul îți recomanda ceea ce vizionezi cel mai frecvent.
PS, fetele nu sunt misogine, ci misandre
Nu au creier si nici ocupatie aceste fete, de asta arunca cu ura dintr-o parte in alta, si judeca pe altii.
Una inteligenta nu face tiktok-uri de genu
Nu mai aprecia astfel de videoclipuri sau selectează opțiunea "nu mă interesează", deoarece cei ce critică astfel de aspecte sau se dau importanți sunt niște adolescenți scăpați de sub control sau adulți frustrați, de cele mai multe ori fiind inferiori în gândire celor pe care doresc să îi înjosească. Fiind așa, nu poți discuta cu ei și nu îi poți aduce pe calea cea bună, cel mai bun lucru fiind să îi ignori.
Nu am tik-tok dar opinia mea este ca a fost creat pentru cei care se dau deștepți! I-a făcut pe oameni extrem de narcisiști și certăreți! Acum toată lumea vrea atenția pe rețelele de socializare și nimeni nu mai comunica cu nimeni față în față! Sfatul meu sa renunți la tik-tok pentru ca a cam distrus o generație!
Adolescenții așa au fost din totdeauna.
Aceste "agresoare" sunt instabile într-un anumit domeniu (notele, relația cu părinții, prietenii etc) și simt nevoia să batjocoreasca niste fete pe care ele le consideră mai slabe decât ele.
Într-adevăr, există și cazuri când agresorul nu are un motiv exact și ajunge să le facă rău victimelor pentru diverse lucruri (atentie, faimă, bani etc)
Și ți-aș recomanda prieteneste să nu mai petreci atâta timp pe tiktok. Iti afecteaza încet, încet modul de a gândi, și poti ajunge ca aceste persoane pe care tu nu le simpatizezi.