| AvalohAlyn a întrebat:

De ce tineretul de azi prezinta o mare lipsă de respect și sunt puși numai pe mistouri și așa zisa lor "caterinca"?
Romania mai are viitor?
Și eu sunt tânăr dar am oarecare respect și nu înjur sau fac gălăgie pe strada,în tramvai, autobuz etc că e loc public și poate cei de lângă noi nu trebuie sa suporte gălăgia și miștourile, înjurăturile tinerilor între ei.A și încă ceva,intr-un grup de prieteni in ziua de azi, auzi deseori că se înjură și se face mișto unul de altul,colegi de clasa,vecini de bloc și stau numai cu aia-n gura, așa de depravat a ajuns tineretul din ziua de azi? În general mă refer la adolescenți. Bunul simț și respectul, buna purtare in public a dispărut de mult de pare (cum zicea Guess Who într-o melodie. Generatia 2000-2004 e jalnică. Ajung sa fumeze, sa bea și să facă sex de la 15-16 ani și când îi vezi într-un grup de prieteni știu numai sa se înjure sau sa facă mișto unul de altul..nu toți sunt așa bineînțeles, respect nu au dar iPhone-ul și hainele de firma primează și când îi vezi ce pretenții au de la părinți să le cumpere de aia și de aia.Intrebarea e mai exista viitor ptr.Romania cu așa tineret? Nu toți sunt așa repet, dar sunt multi cum zic eu.

Răspuns Câştigător
| Bariel a răspuns:

Romania e o tara pierduta...stiu ce zici, am 16 ani si sunt discriminat pentru ca eu nu sunt cel "normal" ca nu stiu sa fac caterinca. Dupa mine toate astea se intampla din cauza mediei, adica m ai nou e trendul asta cu "Mi l sugi?" Pe care nu il suport deloc, s au altii care folosesc cuvantul "coaye" de 10+ ori intr o conversatie, adica daca un youtuber cunoscut cum e ImoGen si altii pe care nu îi m ai stiu mananca ****, normal ca trebuie sa o faca si cei care il urmaresc. Si acum mai aud pe cate un prost care striga in gura mare pe strada "maaaaaai" care iarasi a foat in trend acum cativa ani cand a facut nelson acel video

| Osneros a răspuns (pentru Bariel):

Toate astea ti se-ntampla din cauza aerelor de superioritate pe care le ai. Renunta la harfe, la a cataloga oamenii inainte de a-i cunoaste si la a face pe victima si o sa vezi ca n-o sa mai fii "discriminat".

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Osneros a răspuns:

Cu intrebari de genul, ce vrei sa primesti daca nu mistouri? laughing

"Și eu sunt tânăr dar am oarecare respect și nu înjur sau fac gălăgie pe strada, în tramvai, autobuz etc că e loc public și poate cei de lângă noi nu trebuie sa suporte gălăgia și miștourile, înjurăturile tinerilor între ei.A și încă ceva, intr-un grup de prieteni in ziua de azi, auzi deseori că se înjură și se face mișto unul de altul, colegi de clasa, vecini de bloc și stau numai cu aia-n gura, așa de depravat a ajuns tineretul din ziua de azi?"
Fa-ti o viata. Tu ce faci cu prietenii? Vorbesti despre "vai ce frumos m-am purtat cu domnul x (un mos random), i-am oferit scaunul in autobuz ca-l dureau picioarele" si ei te aproba in cor si eventual aplauda?

"Ajung sa fumeze, sa bea și să facă sex de la 15-16 ani și când îi vezi într-un grup de prieteni știu numai sa se înjure sau sa facă mișto unul de altul."
Intreaba-l pe taica-tu sau bunica-tu cand au baut si fumat prima data laughing

Asta cu "tineretul din ziua de azi" e dinainte de Iisus.

Imi place ca te eschivezi pe final, "nu toti sunt asa dar sunt multi", cand la inceput te refereai la toti laughing