Ei fac asta pentru ca de fapt se urasc pe ei insisi, si atunci cand vad ca o persoana, care sta in banca ei, e sensibila, va simti un impuls demonic de a-i face rau, intr-o tentativa disperata de a-si umple propriul gol interior printr-o placere care este sub instinctele animale, Animalele nu fac rau inutil, indiferent cat de feroce ar fi
Pe de alta parte le merge... pentru ca noi, cei care suntem izolati, sensibili si poate putin autisti, reactionam la rautatile lor, deci le dam apa la moara, cum se spune, chiar daca aceasta reactie este doar interioara, se simte si ei stiu sa vada asta
Daca tu esti una dintre acele persoane care sta singura in banca atunci vreau sa-ti spun sa nu reactionezi la aceste rautati, sa te dai la o parte din calea narcisistilor, iar daca nu poti sa-i eviti confrunta-i cu fruntea sus si spatele drept, uita-te in ochii lor si nu schita vreun gest la rautatile lor, nu ezita sa spui adevarul si invata sa crezi lucruri mai bune despre tine, in loc sa te lasi coplesit(a) de judecatile lor, care reflecta propria lor nesiguranta.
Eu te sfatuiesc, avand o experienta vasta in chestia asta, sa nu incerci sa devii mai dur sau sa raspunzi cu agresivitate pentru ca atunci devii meschin ca ei, si asta e doar o alta forma de slabiciune. In acest caz trist, multi copii ajung sa raneasca grav pe agresori dintr-o furie necontrolata.
Deci pentru a evita toate aceste cercuri vicioase, da-te deoparte si focalizeaza-te in centrul fiintei tale, care este indestructibil si perfect stabil, neputand sa fie atins de nimic, cu atat mai putin de niste agresori penibili. Dar pentru asta trebuie sa te cunosti pe tine insuti, iar asta se intampla cu varsta si dupa ce supravietuiesto acestor experiente
Cauta altii ca tine si uniti-va fara sa fiti distructivi ca agresorii
Sau poate nici nu ai problema asta si intrebai doar din curiozitate
Sper ca te-a ajutat raspunsul me. Succes!
Pentru ca e diferit,nu face parte din turma, vezi tu lumea asta u e ca in povesti, cei buni sunt perceputi ca fiind inferiori, slabi, prosti
Pentru ca n-au suflet, de aia. Aveam si eu unul din asta in clasa intr-a 8-a(acum sunt la liceu) si toti faceau asa cu el. Odata au vorbit la engleza si cand a intrebat profa cine face galagie toti aia care vorbeau au dat vina pe acel baiat si i-a trecut un 4 in catalog, desi saracul nu facuse nimic si dupa s-a pus pe plans si porfa l-a dat afara de la ora...aia nu sunt oameni, ci monstri!
DA, deoarece tu, cel care esti singur il coltisorul tau, nu iei atitudine.
Oamenii rai au incercat o data si au vazut ca tu taci, te-au luat de prost, iar acum tu platesti.
Sfatul meu prietenesc este sa te impui, sa nu-i mai lasi pe toti sa te denigreze.
Fi puternic, o sa ai numai de castigat.
Succes!
Usor de zis, greu de facut. eu cand ma impun cam dau in penibil cateodata ma impun cam prea tare decat ar trebui asa ca am mai bine stau in banca mea. atata timp cat eu dau respect ar trebui sa primesc respect :/
"atata timp cat eu dau respect ar trebui sa primesc respect" Buna asta. Unde crezi ca te afli? Pe o planeta unde oamenii chiar au cei 7 ani de acasa? Sa fim seriosi!
Nu trebuie sa te "impui". Adevarul este ca n-o sa poti. Daca te cobori la nivelul lor te vor bate cu experienta. Sfatul meu este sa nu-i bagi in seama si sa realizezi ca toata ura lor e in van si va pieri odata cu ei. In schimb, tu esti deasupra lor, atat de sus incat ei nu merita sa ii bagi in seama. They will nevet understand so be brave and you will win. Peace ^^
Mersi mult. mi-ai inveselit ziua
Impune-te treptat, nu trebuie sa te impui prin violenta, ci printr-o cugetare mai buna ca a lor.
Ei nu vad respectul tau, de aceea nu primesti, invata-i tu ce e respectul daca ei chiar habar nu au
anonim_4396 întreabă: