| PyScHoTeLRoOz a întrebat:

De ce toata lumea e obsedata de metinangry? e o prostie e o porcarie care creaza dependenta.si are numai violenta.in el sa omori animalelelaughing? doamne recunosc ca si eu eram.dependenta odata dar mi se pare o prostie acum

Răspuns Câştigător
| zuzulik_1907 a răspuns:

Bravoo! sunt de acord cu tine.:X

6 răspunsuri:
| dragutzik a răspuns:

E un joc super naspa.Fostul meu prieten juca toate falurile de metin si isi petrecea cam 6 ore pe zi la PC.Nici nu avea timp de alceva.Acest joc tampit creeaza dependenta ca si fumatul...Bv tie ca nu mai jociwinking

| KraXLemoN a răspuns:

Nu e obsedata dar e un joc straight face lol cum sunt toate cs, jade dynasty 4story cabal etc etc etc si daca ai jucat doar pana la lvl 10 normal ca ai vazut doar animalewinking

| mgtow a răspuns:

Asta e fiecare cu un viciu, si mie imi plac jocurile cu masini si crima (de abia astept sa iasa hitman 5).

| cld17 a răspuns:

Stiu, este mare prostie metinu`.
norocul meu este ca nu am jucat niciodatAlaughing si nici nu vreau sa ineep sa joc. dar colegii mei toti joaca metinrolling eyes. asa naspa joc ii oh go on.,

| BlackVeil a răspuns:

Ai vreo problema cu asta? Si ce daca e cu violenta? Si ce daca e o prostie? Si ce daca creaza dependenta?
As putea si eu sa-ti pun 1 milion de intrebari! De ce scrii cu "ca" in loc de c? De ce pui intrebari stupide? De ce iti dai cu parerea in fasole despre ceva strain pentru tine?
Normal ca numesti acest joc, un joc stupid, iti depaseste cu mult gandirea ta ingusta...

| BalonaşDulcee a răspuns:

Yo m-am jucat Metin cam o luna de zile laughing si eu sa ma joc ce se jucau colegii. de obicei ei se jucau ce ma jucam eu. si am incercat si eu metinul, am jucat ce am jucat pe MetinRo dar m-am cam plictisit imi daduse dependenta luna aia dar in ultimile zile de joc ma plictisise in asa hal incat nici nu m-am gandit ca am lvl 29 si am dezinstalat metinu' laughing Si desigur m-am reapucat de Wow sperand sa gasesc un server ca WowScape negasind un server ca wowscape m-am reapucat de Mu laughing pe Mu m-am bagat pe LinkMania [inca nu-l incercase] si imi placea cunosteam jumatate de lume laughing deoarece pe vara'mea o stia mai toata lumea. Infine am avut dependenta de toate jocurile ONLINe jucate pana acum laughing vrei si o lista? [stiu ca nu va intereseaza dar ma plictisesc rolling on the floor ]
WoW [toate seriile : Classic,Burning Crusade, Lich King, Cataclysm]
Pe original am jucat pana a aparut Burning Crusade
Dupa m-am bagat pe servere private.cel mai mult am stat pe WoWBeez si WoWScape din pacate eu as fi vrut sa raman pe wowscape dar wowscape a fost dat in judecata pentru nu stiu ce de catre Blizzard (creatorul jocului WOW) Infine oh go on
am jucat Mu : LinkMania si inca un server nu mai stiu cum ii zicea rolling on the floor
Am mai jucat Metin [decat MetinRo]
Dance Online Beta 2
SDO-X China laughing
Dance India laughing
Miss Bimbo
Barn Buddy
Farm Ville
Cafe World
Utilizatoare TPU rolling on the floor
Flyff
Si multe altele care nu-mi vin in minte auzi ia da-mi funda ca ti-am mai lasat raspunsuri si la alte intrebari laughing si vad ca inca nu ai pus funda la nici una dintre ele rolling on the floor

Întrebări similare