Pentru ca bou ala te pune sa stai cu capu fix si nu poti sa te concentrezi la asta deci el face in asa fel sa arati ca naiba si pe urma iti spune ca asa esti tuh...
Poi uite ei te rog cand faci poza sa stai drept sa nu clipesti sa nu ai parul peste ochi. Aparatul citeste fata verificand totul sprancenele ochi genele plus ca trebuie sa astepti si e super obositor. Trebuie sa fii acolo la timpul potrivit cand nu este mai nimeni si sa stii cum sa te faci ca sa arati bine precum spun ei. Sper ca te-am ajuta.
Pentru ca aparatul foto de acolo are o lumina orbitoare la care nu prea poti sa te uiti.Dai funda?
Aia nu sa silesc sa faca o poza buna sau sa foloseasca un aparat ca lumea oricum la legitimatie poti baga prin plastic o poza ca lumea sau daca nai fa-ti una(ex la Kodak)si la buletin poti sa meri undeva unde il imbraca in plastic si pui u alta peste(eu asa fac)funda?
Pentru ca si unghiul din care pozeaza, avantajeaza pe foarte putini oameni. Si dupa parerea mea cele mai frumoase poze ies cand nu stiai ca ti-au fost facute.