| Nimeni_6547 a întrebat:

De ce toata lumea il jigneste pe Justin Bieber? de ce le e atat de ciuda pe el? Eu cred ca a muncit foarte mult pentru. locul unde e el.

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Poate pentru ca are probleme in a-si interpreta propriile piese live? Eu n-am nimic cu el, e frumusel dar nu asta conteaza.Si Inna e frumoasa, dar daca o duci la piata nu ti-o cumpara nimeni nici macar pe post de maturadevil
Esti artist, nu? Atunci daca eu iti dau un microfon, imi iau popcorn si iti cer sa imi canti macar 3 piese una dupa alta, fa-o.Cu conditia sa nu ma duc la URL dupa aiawinking

| AnaBejenaru a răspuns:

Exact, mie chiar imi place mult de el pentru ca e foarte ambitios si are o voce minunata...

| Name2 a răspuns:

De acord! Si mie imi place Justin Bieber si chiar nu e drept pentru ca a muncit sa fie unde este acum.

| BonaMeaEUnVampirMyBabysittersAVampire a răspuns:

Deia ca's ffffffffff invidiosi p ellove strucklove strucklove strucklove struck:X:X:X:X:X; x; X
pls fundy? ca n'am niciuna si u ai face o fata buna. o si daca vrei sa vb p mess despre justin da add la cleo_sirena2
da acum... funda?love strucklove strucklove struckpuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes

| βσσblėėŝ a răspuns:

Kair n'am idee ce'au cu elthinking
e ff dragut baiatu' si canta si bine'oh go on
eu nu pot sa inteleg dc ii spun ca e "gay"laughingrolling on the floor
o prostieoh go oninvidieoh go on

| vescan7340 a răspuns:

Pentru ca cinta foarte rau