| Iuuuulianaaaaa a întrebat:

De ce toată lumea mă ignora? Eu nu le-am făcut nimic... Azi am fost la o prietenă și erau mai multe fete. Ce credeți? Niciuna nu m-a băgat în seamă. Fata care a fost mereu in centrul atenției e o fata de 5 ani, blonda și cu ochi albaștrii. (Una care seamănă cu Kristuna Pemnovici. Mă rog. Semăna cu cea mai frumoasa fata din lume). Mereu mă simt în plus... Nu contează unde sunt. Eu am o voce frumoasa. (Sau cel puțin așa zice sora mea cu 2 prietene)

Deci, întrebarea mea este: DE CE NU SUNT BAGATA IN SEAMA? CE-AM FACUT? E VINA MEA CA M-AM NASCUT? broken heart

Răspuns Câştigător
| tudorhit a răspuns:

Nu trebuie sa iti pese de parerile celorlalti. Fa ce crezi tu ca e bine si daca o sa te respecte este foarte bine, daca nu e greseala lor. Nu trebuie sa te simti frustrata. Cei care se uita doar la aspect si nu la caracter sunt vai de ei.

4 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Fetele cu care iti petreci timpul nu te considera prietena lor daca nu te baga in seama. Ori vrei tu sa fii in centrul atentiei ori te cheama doar sa isi bata joc de tine. Nu ar trebui sa mai iesi cu ele. Data viitoare cand te cheama acasa, spune ca ai altceva de facut. Leaga alte prietenii si renunta la persoanele ce nu dau 2 bani pe tine.

| 393Dan a răspuns:

Uneori lipsa de interactiune spune mai mult decat daca ai vorbi cu ei. Pentru ca-ti apare intrebarea, "de ce nu vorbeste cu mine? nu ma place?" si atunci si ei devin mai distantati de tine.
Nu e treaba ca n-ai facut nimic rau, e faptul ca nu ai facut nimic in genere. De aceea ca sa fii in centrul atentiei, Tu trebuie sa te apropii de ele si sa incepi conversatiile.

| Elide a răspuns:

Pai și tu te consideri urâtă? Poate ai văzut și tu filmul 'fete rele' nu e cazul sa tânjești după atenție la asemenea persoane, oricum cred că ele se cred superioare și mai tot timpul sunt încrezute unele sunt bogate unele pun mare preț pe aspectul fizic dar când vei vedea asemenea persoane fugi de ele "mâncând pământul" prostul nu e prost până nu e și fudul" laughing laughing mereu am ignorat asemenea ființe demne de dispreț, eu iubesc persoanele bune cu, caractere frumoase, îți dai seama de un om când il vezi cum se comporta cu persoane mai "slabe" decât el happywinking

| Andreea213 a răspuns:

Tu trebuie sa fii asa cum esti tu. Importanta este firea ta, aspectul mai putin.