| Miruna0909 a întrebat:

De ce toate fetele cu care am vorbit si m-am "împrietenit", m-au vazut ca pe o concurență?
De fiecare dată cand mi-am facut o prietena, la un moment dat cand am inceput sa ne cunoastem si sa ne obisnuim una cu alta, incepea să se comporte ciudat cu mine, la modul că de fiecare dată cand eram cu alte persoane incerca sa ma puna intr-o postura mai joasă facând "glumite" rautacioase la adresa mea, numai ca sa iasa ea in centrul atentiei si sa para mai interesantă. Alt exemplu, cand eu treceam printr o problemă, ea nu zicea decat "asta e", "o sa fie bine", vorbe de astea seci, nu o interesa, dar ea cand avea o problema, mereu o ascultam si o consolam. Alt exemplu, nu voia sa facem poze pentru ca "nu arat bine azi", da nu stiu cum sa zic, ea mereu zicea ca nu arata bine. Daca era vreo "prietena" din clasa, cand luam note bune, spunea că am copiat si de asta am luat atata, sau se strâmba la foaie.
De ce toate fetele sunt asa naspa? Nu am nici o prietena foarte buna sau de multi ani, cum am vazut ca au toate fetele din ziua de azi. Oare problema e la mine? Sunt eu de vina? Sunt eu prea buna?

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu sunt toate fetele asa naspa, doar ca ai ales persoanele nepotrivite sa-ti fie prietene.

| Celdrept a răspuns:

Probabil arăți bine și de aia.

| andreeaeml1200 a răspuns:

Invidioase. Tot ce pot sa iti zic e ca ai avut parte doar de prietene blege si proaste. Daca erau destepte, erau sigure pe propria lor persoana și asa nu se mai ajungea la invidie. Poate ca esti si tu increzuta, iar prezenta ta le face sa se simta inferioare

| Miruna0909 explică (pentru andreeaeml1200):

Nu sunt increzuta, am zis ca eu mereu cand avea fata respectiva vreo problema, am consolat o si am fost buna, ea nepasatoare. Cum naiba sa fiu aroganta? Nu vezi ce citesti?