| EmySweety a întrebat:

De ce toate fetele spun ca "fizicul nu conteaza" atunci cand este vorba de un baiat?
Si eu sunt fata. insa recunosc ca la o prima vedere mai mult ma atrage un baiat frumos, din punct de vedere fizic. Am mai mult interes in a deschide o conversatie cu un baiat care mie imi place fizic decat cu unul care. sa zicem ca nu ma atrace cu aspectul sau.
Nu vreau sa par egoista sau materialista insa... pur si simplu asa gandesc eu.

Toate fetele spun ca " doar ce e in interior conteaza nu si exteriorul". Ok. sunt de acort cu ele, si eu sunt de parere ca frumusetea trece si ramane caracterul. Dar. ai un sentiment diferit atunci cand vezi un baiat frumos la exterior. Ai mai mult interes sa il cunosti si interior.
Sunt eu oare egoista cand gandesc asa? straight face

Răspuns Câştigător
| diana a răspuns:

Nu, sigur ca nukiss Gandesti normal.
Degeaba spun ele asa ca mint.Mai intai observi aspectul fizic si apoi ce este in interior.

11 răspunsuri:
| Miha1308 a răspuns:

Mnu, doar ca intr-un fel ai dreptate.La o prima vedere, fizicul este cel care iese primul in evidenta.Insa daca e sa cunosti un baiat si eventual sa ai o relatie cu el, vei vedea ca in timo vor fi alte lucruri pe care vei pune accent si anume cealalta latura, sentimente, caracter...si fizicul va ajunge sa fie cel mai putin important. Vor exista alte aspecte mult mai importante.happy

| MaDaMadalina18 a răspuns:

Nu ești deloc egoista!
sa fiu sincera și eu gândesc asa!

Fiecare are modul ei de a privi băieții, dar trebuie sa te gândești ce are și în cap! laughing

| gigiro a răspuns:

Nu, e normal asa cum gandesti tu, numai ca din experienta fetele stiu ca baietii frumosi nu prea au caracter. E ca o pavaza de aparare. Cu timpul, vei invata si tu, ca aspectul exterior nu are o pondere atat de mare intr-o relatie. Si altceva, ce tie ti se pare frumos, poate sa fie doar parerea ta.

| ana2205 a răspuns:

Nu stiu ce cred altele dar eu sunt de acord cu tine.De unde stii ce se ascunde dincolo de fata cuiva? Cum toti suntem atrasi de lucrurile frumoase...

| elena a răspuns:

Este o expresie "Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place", nu inteleg de ce nu ne-ar placea si noua.
Am crezut si eu ca "fizicul nu conteaza" la un baiat, dar s-a dovedit a fi o persoana extrem de egoista si rea, tocmai din cauza faptului, ca era mai mic de inaltime dacat altii. Baiatul care stie, ca nu arata ca Fat-Frumos(dar cine stie cum arata) sau ca Adonis, sau macar, ca cei din jurul lui, traieste o drama, se adapteaza greu la realitate, este impulsiv, se impune prin violenta in limbaj si manifestare, este irascibil, in orice cuvant pe i-l adresezi, simte o ofensa, in sfarsit, este greu de controlat, pe cand pe cel care este frumos, "il doare la basca", este constient de ceea ce detine si aici intervin diverse manifestari, care aproape sunt comune si cu cealalta categorie de baieti. In timp cel "ne-Fat-Frumos"se maturizeza, devine barbat, se controleaza mai mult in tot ceea ce face si chiar ajunge, sa fie foarte agreat in cercul de prieteni, astfel ajungem de unde am plecat, chiar "fizicul conteaza" la un baiat?
Frumusetea din interior, insa, este o alta discutie sau chiar la fel de discutabila ca si fizicul...

| Razvan a răspuns:

Da, baietii frumosi sunt cei care atrag cele mai multe priviri. Dar 95% dintre ei au prietena si cred ca nu am ajuns la nivelul in care sa ma lupt cu una pentru un baiatraised eyebrows
Da, ca amic e super ok. Dar sa stai cu un tip frumos e bataie de cap.In general nu sunt prea fideli si sunt foarte ocupatiwinking

| Vizitiul a răspuns:

In mare parte sunt de acord cu tine. De aspectul fizic ar trebui sa fii doar atrasa ( ori atractie nu inseamna iubire, daca ajungi sa iubesti fizicul e grav), iar sufletul (interiorul) sa-l iubesti. Nu poti iubi si fizicul si sufletul. Nu esti deloc egoista, ci realista.

| Ionutzz97 a răspuns:

Nu esti egoista gandesti normal, conteaza si aspectul fizic ca doar nu poti fi cu un om care nu te atrage fizic chiar daca il iubesti pe interior.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ești deloc egoista. E normal ca persoanele cu un aspect fizic plăcut sa ne atragă mai mult la o prima întâlnire. Eu cred ca poți spune ca aspectu nu contează doar după ce vezi partea interioara a unei persoane, lucru care nu e deloc ușor.
Bafta.

| Teenagernynho28 a răspuns:

Sunt de parere ca intr-o relatie e nevoie de "putin din fiecare":
fizic placut, caracter 'frumos', bani etc.

| Sile_Cristi_1982 a răspuns:

Mda,fizicul creeaza atractie