| mgtow a întrebat:

De ce tot incearca fosta mea prietena sa imi dea ad? Isi face diferite ID-uri ca sa incerce sa vorbeasca cu mine dar eu ma prind cand e ea si o ignor din start. Stiu ca e o materialista dar nu inteleg ce tot vrea de la mine stie ca i-am zis ca nu mai vreau sa aud nimic de ea.

Răspuns Câştigător
| Nicky29 a răspuns:

Poate ca nu a terminat de zis ce are.Dai add pune-o sa zica ce are de zis si explica-i pentru ultima oara cum sta situatie si spune-i clar ca atunci cand ai ales ceva nu iti mai schimbi decizia.Pnm zi ca nu vrei sa te certi cu ea ma rog chestii din astea intelegi tu.Si e clar ca incearca sa iti dea ad pentru ca ori mai vrea sa profite de tine pentru ca nu si-a gasit alt prost ori vrea sa iti zica ca s-a schimbat si aiureli din astea. Cert e ca daca ai luat o decizie pe aia o urmezi sa nu tio mai schimbi.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna! Depinde si de cine a initiat despartirea. Trebuie sa prceizezi asta in intrebarea tahappy. Data viitoare, fii mai atent la detalii cand publici o intrebare, daca doresti ajutor.
Poate ca, vroia sa se impace cu tine, si de pe acele id-uri sa afle care este parerea ta recenta despre ea, si daca ai vrea sa mai fi cu ea. Da-i odata add daca mai face asemenea gesturi, si afla ce vrea de fapt.
Succes si o zi buna! happy

| monyk a răspuns:

Buna,poate ca vrea sa iti spuna ceva important sau pur si simplu ii e dor de tine sau spera la vreo impacare. Daca zici ca nu mai vrei sa auzi nimic de ea,inseamna ca ti-a facut ceva,ti-e gresit,daca e asa, poate ca acum regreta si te vrea inapoi in viata ei, nu se stie.
Sau daca e vorba de faptul ca e materialista...pai eu zic sa discuti cu ea, nu trebuie neaparat sa o ignori inainte de a vedea ce doreste, poate s-a schimbat...

| MissL a răspuns:

Te vrea clar inapoi. spune-i ca e penibila si ca se umileste prea mult dejawinking

| zelda a răspuns:

Spune-i de fiecare data acelasi lucru pana se va satura sa-l tot auda. Poate ca inca mai tine la tine, eu stiuthinking si d-aia vrea sa ia legatura cu tine, iar tu daca intr-adevar nu vrei sa auzi de ea, ti-am spus repeta-i asta pana va intelegehappy.

| Css a răspuns:

Salut! Poate a gresit cu ceva in relatia voastra si acum vrea sa isi ceara iertare.

| SoNiA123 a răspuns:

Dc nu-i dai add ca sa afli ce vrea?winking

| Caty_8634 a răspuns:

Tu i'ai dat papuci sau ea ti i-a dat?

| Caty_8634 a răspuns:

Ea s-a despartit de tine?