| Jurnaldedecembrie a întrebat:

De ce tot timpul intalnim oameni care sunt mereu pusi pe criticat? Fiecare dintre noi avem defectele noastre.De multe ori mi se intampla sa merg pe strada si sa vad cate-o fata mai plinuta batjocorita sau cu alte defecte...Pana la urma sunt defecte morale mai grave decat cele fizice!

Răspuns Câştigător
| Robert92 a răspuns:

Sunt o multime de motive pentru care oamenii se comporta astfel... Unele persoane au suferit in trecut si acum se razbuna pe altii...Alte persoane si-au creat un fel de scut si se comporta asa pentru a parea mai duri, desi sub acel scut sunt niste persoane diferite, altii sunt doar invidiosi.Lumea e ca o jungla, e dura si intampini dificultati la orice pas, dar esti in siguranta atata timp cat iti vezi de treaba ta si nu bagi in seama toate animalele.Are Dumnezeu grija de ei. happy

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt oameni needucați, scurt!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Pentru ca lumea e proasta si le place sa critice pedegeaba.

| Liviu a răspuns:

Eh Si eu sunt criticat ca am parul lung.
Din rocker, emo, coca nu ma scoatesigh
Dar acum ce pot sa fac?
Sa cumpar o rozeta BOXA
Si care imi spune asa.
Ii dau de sare laughing
teoretic e ok
practic nu prea
Lumea e proasta in gurahappy

| FucktheSystem a răspuns:

Sincer nu cred că există ceva mai oribil și mai josnic decât să strigi după oameni care nu îi cunoști pe stradă chestii gen „Uite satanistu" dacă văd un rock-er sau cum zici tu "uite purcica" dacă e grasă sau pur și simplu "uite-te la aia" sin diferite motive. Adică toți ar trebui să avem propiul nostru stil dar din păcate văd că tot mai mulți oameni sunt lipsiți de originalitate și imită diverse vedete sau urmăresc o anumită modă și după comentează cînd văd că cineva nu este ca ei.
Acum revenind la subiect, critica ebună uneori, poate să aducă oamenii cu capul pe pământ să îi ajute să vadă ca ce fac este rau și etc, dar totuși nu cred că ar trebui să criticăm pe cineva pe care nu cunoaștem doar pentru aspect, e josnic.

| Bibuşca a răspuns:

Fac asta pentru ca acei oameni nu se gandesc la ei cum arata dar poate sa critice pe cineva cu defecte mici...asa a lasat oamenii Dumnezeu pe Pamant unii buni alti rai si tot ei critica pe altcineva din jurul lor dar nu se uita la cum arata ei ce a ajuns si in lumea asta crying

| vlaaddd a răspuns:

Educatia de copil shukar.

Asa e romanu', critica pe altu' dar in oglinda niciodata.

| Myuu a răspuns:

Da ai dreptate! Defectele morale sunt mai grave decat cele fizice, adica poti sa fi frumos sau minunat fizic, dar daca personalitatea ta nu este placuta de ceilalti sau esti prost de cazi in gropi e degeaba.Nu ce este in afara conteaza si ce este inauntru, dar nu inteleg cum de unii oamenii nu vad asta si vad doar defectele fizice ale unora.

| DyaElla a răspuns:

E bine sa fi un critic bun, insa sa nu o iei in batjocura pentru altii. De exemplu mie imi place sa critic imbracaminea, sau sa dau sfaturi ( tot un critic e)Unii iau asta in batjocura si dau exemplu de o imoralitate si imaturitate totala prin vorbele pe care le fac. Cea ce ai spus tu mai sus presupune un gest de needucatie, invidie sau nerozie. Opinia mea e ca o fata nu trebuie sa critice aspectul corpului si prezenta unei alte fete, deoarece atunci se face "actul de invidie", insa un baiat care critica o fata e normal. Cand un baiat intalneste o fata isi formeaza parearea proprie despre ea si o respecta in functie de aparenta (adica daca se imbraka decent are o stima pentru ea si daca se imbraka ca o pitipoanca ca fusta de o palma si buricul gol...ce crezi ca parer isi face saracu, eu place lui dar pe moment ca apoi vede ca se uita si altii la ea cum s-a uitat el prima data)
Cel putin eu asta cred, acum tu decizi propria ta opinie

| giulia_6149 a răspuns:

Pentru ca sttii, pentru ca anumiti oameni nu ai creier, si se gandesc ca sunt jmecheri daca s¡jignesc si isi bat joc de persoanee de care nu stiu nimic poatee grasuta aia arata urat pe dinafara dar pe dinuntruu poatee ascunde ceva mult mai frumos

| ERazvy a răspuns:

Nimeni nu e pus pe criticat. lumea face ' misto ' de altii...

| DeMenta_9368 a răspuns:

Sincer, mă dezgustă acest tip de persoane care merg pe stradă şi comentează despre defectele fizice ale persoanelor pe care le văd. Şi mie mi se întâmplă astfel de chestii, pentru că port ochelari. Bun, am un defect de vedere, şi? Nu-i port ca să mă aflu în treabă, ci ca să-mi îndrept vederea. Şi în plus, ce-i aşa amuzant la o persoană care poartă ochelari? Sau orice, indiferent dacă e vorba de ochelari, nas mare, frunte lată sau mai ştiu ce chestii despre care se gândesc unii să facă mişto. Fraţilor, dacă sunteţi atât de frumoşi, vedeţi-vă dracu' de propria persoană şi nu vă mai uitaţi la alţii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alea morale merită criticate, în mod constructiv pentru că persoana respectivă dacă va lua în considerare să se poată îndrepta și să nu fie criticată iar de altcineva.
Ăia care critică defectele fizice... ei nu s-au gândit niciodată că ar putea fi în locul persoanelor respective, eh ei cum s-ar simți neavând nicio vină pentru acel defect? Bine că sunt ei mai frumoși și perfecți.

| KuRupt a răspuns:

Pai daca incerci sa stai langa un om care ii place sa criti lumea ai sa observi ca are o viata grea, este plin de ura si se gandeste doar la el motiv pentru care nu are prea multi prieteni.Neavand multi prieteni incerca sa iasa in evidenta prin astfel de gesturi