Cred că nu eşti suficient de fericită în viața reală. Nu ai întâlnit persoana potrivită sau ai suferit din cauza unor "prieteni" falşi etc.
Dacă am dreptate, reorganizează-ți lista de prieteni, scoate persoanele ce crezi că te influențează negativ, fă-ți un "plan" pentru 2018 în care să elimini sau să reduci la minim toate activitățile ce te întristează.
Pentru ca visele apar din mulțimea gândurilor. Faptul că vorbești te face sa visezi.
Visele reprezintă dorințele, temerile sau necazurile noastre. Gândeşte-te dacă chiar vrei o relație cu el sau doar ai nevoie de cineva.
Nu cred că am nevoie. Adică nu de mult m-am despărțit și eu de prietenul meu și mă simt perfect, adică mno...
Cât de "intensă" este relația în vis? Adică te face să te simți bine, să ai o stare de linişte sau simți ceva mult mai intens?
În vis sunt super fericită (adică nu am fost așa fericită nici în viața reală...). Genul care te face să crezi că explodezi de la atâta fericire. Nu știu...
Ai dreptate cu prietenii falși. Eu am avut o cea mai bună prietenă (care s-a despărțit de băiatul de care vorbeam) și când a văzut că eu cu fostul ei tot ieșeam s-a enervat și nu a mai vorbit cu mine deloc. Am întrebat-o într-o zi dacă doar de asta e supărată și a zis că da și i-am zis că nu are de ce să se îngrijoreze. Și i-am zis să nu stricăm prietenia ce am construit-o în atât de mult timp (13 ani) și nici că i-a păsat. M-a afectat mult chestia asta
Cred că nu eşti suficient de fericită în viața reală. Nu ai întâlnit persoana potrivită sau ai suferit din cauza unor "prieteni" falşi etc.
Dacă am dreptate, reorganizează-ți lista de prieteni, scoate persoanele ce crezi că te influențează negativ, fă-ți un "plan" pentru 2018 în care să elimini sau să reduci la minim toate activitățile ce te întristează.
denny20 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: