| Jokerul12 a întrebat:

De ce toti baieti care fumeaza si bea si toate fetele care-s
panarame pleaca peste tot la mare. peste tot si eu ca nu beau nu fumez, parintii mei nu ma lasa sa plec nicaieri... de ce eu cand ii cer 100 ron imi spune ca nu are dar noi avem firma de camioane. de ce si aia mai saraci pleaca peste tot si mie tata nu mi da 50 lei...

Răspuns Câştigător
| Live4Ride a răspuns:

Asta e o problema mai delicata! imi aduc aminte de mine si de ai mei cand eram poate de varsta ta! Tata lucra la ambasada japoniei pe acele timpuri si clar aveam un trai mai bun decat restul. La fiecare 4 ani cumpara un mercedes nou si tot asa. aveam scuter japonez nou si multe altele, dar daca ii ceream 50 lei la fel ziceau ca nu au bani, dar imi cumparau in schimb ce voiam pana cand m-am imprumutat de la cineva de 100 lei si nu am mai avut de unde sa ii dau si am fost sa fur si au venit sa ma ia de la politie si de atunci le-am zis ca am furat ca niciodata nu imi dau si zic ca nu au si de atunci mereu imi dadeau cand le ceream! Imi spuneau ca le era frica sa nu cumva sa incep sa ma droghez pentru ca stateam undeva in centru pe Calea Mosilor si era plin de negrii si de copii care vindeau droguri la coltul strazii! Incearca sa vorbesti cu parintii tai si spune-le pentru ce ai nevoie de bani si poate vor intelege! din experienta vietii am observat ca oamenii care au mai multi bani sunt mai zgarciti! bine asta nu este o regula, dar in general asa este!

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

De ce te compari tu cu altii?
Daca esti baiatu mami, e problema ta.
Unii sunt mai libertini, asta e viata.
Priveste si partea buna, faci 18 ani si apoi vei face ce doresti.
Acum ai vazut ce insemna sa nu ai vicii, stai si suspini laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Descrierea facuta de tine spune clar ca sunt cocalati si pitipoance, cei care se comporta asa. cum tu nu esti, este nromal sa fii diferit de ei.
Sfatul meu este sa-ti iei un job d evara daca vrei bani si sa pleci pe banii munciti de tine, nu sa stai cu mana intins ala parinti.
Poate ca aia de merg la mare, muncesc in timpul anului si strang bani.

| Nemessys a răspuns:

Depinde de parinti. Aici tu, pentru ca esti baiatul ala cuminte, ar trebui sa fii mai recompensat fata de altii care isi fac de cap si nu sunt deloc un exemplu. Raspunsul e unul foarte simplu. : ghinion!