anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toti barbatii se gandesc numai la sex? oare asta conteaza cel mai mult intr-o relatie?

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

De cat sa stau cu limbile incurcate toatá ziua, mai bine stam cu corpurile.
Upss.tocmai m-am incradat in categoria barbatilor care se gandesc numai la sex whistling
Nu mai crede vrajelile astea cu dragostea, sunt pentru Eminescieni, pseudo-romantici de pe TPU.

kratos
| kratos a răspuns:

90% dupa parerea mea conteaza dragostea. Dragostea intretine relatia, sanatatea cuplului si a familiei.

| MM a răspuns:

Nu se gandesc numai la sex, asa ni se pare noua, femeilor.Doar ca ei sunt mai sinceri cand e vorba de subiectul acesta, isi recunosc dorintele, si uite-asa se transforma in ochii nostri in obsedati sexuali.Si femeile se gandesc la sex.Nu asta conteaza cel mai mult intr-o relatie, sexul, dar are o mare importanta.

| PauLa.M a răspuns:

Nu, dar e la moda big grin
Si sunt de acord cu kratos nu are rost sa repet acelasi lucru

| fleser a răspuns:

De parca femeile nu se gandesc!

| Shhht ! - ( Nony ) a răspuns:

Pai. eu cred ca nu toti barbati sunt la fel.si sa nu o mai okolim. k si femeile se gandesc de 1000 de ori mai mult... dar nu se arata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Sexul este în primă fază doar de aventură, apoi pentru o relație.
Pa, pa.

| mary_9983 a răspuns:

Salut! mda. fara dragoste(sex) o rel nu se poate materializa sau inteti, adica nu se poate dezvolta si nu se poate numi o rel serioasa daca nu se intampla si acest lucru,>>>parerea mea