anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toți din aceasta platformă cînd pui o întrebare in care ai nevoie de un sfat ca lumea ei raspund așa de parca ar fi cine stie ce, cîta răutate in această lume.P.S La mulți ani România la mulți ani tuturor românilor ????

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Atat timp cat intrebarea nu e stupida nu isi bate nimeni joc de tine...
bine cand zic nimeni nu luam in calcul pe Violetta a careai aroganta intrece marimea internetului si CristiDinBucuresti care are probabil niste frustrari grave.

| marazx6 a răspuns (pentru suntserios):

Asta zic, mulțumesc că mă înțelegi

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce raspuns ai vrea la asemenea intrebare?

https://www.tpu.ro/......mai-vazut/

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca la 14 ansiori cat ai, raspunsi obraznic si cu tupeu, de parca noi ti-am vrea raul.
Pacat ca nu ai parinti care sa te educe si sa poarta raspunderea supravegherii tale, ca nu-i normal ca o fetita de 14 ani sa aiba iubit si sa ramana gravida, fara sa aiba habar, ma mai mult spune pe forum online ca parintii o lasa.
Eu ca mama, nu cred asa ceva!
La 14 anisori este ilegal sa ai sex, baiatul ala putand sa faca puscarie.

| dullcat a răspuns:

Cred ca e o generalizare destul de eronata?

La multi ani!

| Hyperion7 a răspuns:

Din ce observ eu, bazat pe ceea ce tu ai întrebat, sunt convins că nu ai 14 ani,unu la mâna și doi la mana, nici întrebările tale nu reflecta că ar trebui sa fii luat(ă) in serios, nu mai zic de răspunsuri.
Așa că daca vrei niste rezolvări pertinente la problemele tale, încearcă să schimbi modul în care comentezi userilor, mai ales
Bafta!

| Miruna333 a răspuns:

Generalizezi, nu toti. Doar Violetta. Ea are ceva cu toata lumea. E frustrata tare

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sincer nu cred că trebuie să generalizezi prin acest " toți" pentru că din propria experiență, aici am văzut și oameni care chiar ajută și se străduiesc să ajute.
Da, tu când postezi o anumită situație și problemă poți întâlnii toate categoriile de oameni posibile:
- miștocari
- cei care sunt pe lângă subiect
- cei prea religioși
- cei care fac morala
- cei care dau mesaje jignitoare
- cei care chiar încearcă să ajute.
Și nu poți schimba asta, răutăți de genul vezi și în viața de zi cu zi și țin de mulți factori:
- educația
-dispoziția proastă a unei persoane.
- frustrările personale, etc.
Încearcă să ignori mesajele care nu sunt utile și care nu te binedispun.