| bianka_8563 a întrebat:

De ce toti incearca sa ma schimbe? Buna de inceput.
Toti imi reproseaza pentru ceea ce sunt.As vrea sa ma schimb, sa fiu iar aceea fata buna dar ma opreste aceea teama ca iar voi fii luata in ras de toti.
Mi-e frica sa nu fiu iar luata de proasta.Cu timpul m-am inrait si sa fac persoanele din jurul meu sa se simta prost.Pentru ca sunt egoista ma gandesc numai la mine, zgarcita, suparacioasa si rautacioasa.
Nici un baiat nu se uita la mine iar la colega mor baietii dupa ea.
Mama mi-a zis ca nu eram asa vulgara si rea dar m-am schimbat mult si nu in bine.
Chiar am primit pe hi5 un repros de la un necunoscut worried "din critica trebuie sa inveti, nu sa o ignori. Critica poate fi constructiva dar ce stii tu?
eu sunt doar invidios pe succesul tau laughing))))
oare ce o fi in capusorul tau cu minte lejera?
esti frumoasa, pacat ca doar atat. Mediteaza la asta."
M-am gandit ca daca imi pun capat zilelor fac un bine ca sunt rea si prieteni nu am si stau numai inchisa in casa.
Ma gandeam ca cel care mi-a reprosat in acel fragment este fostul.Ca el ma critica mereu si spunea ca sunt invidioasa pe succesul lui si spunea sa ma sschimb daca mai vreau sa fiu cu elsad
Dar in alte poze ma jignea in ultimul hal.
Cum as putea sa ma schimb? Mie teama daca devin iar prea buna. Mie teama de o schimbare in comportament. M-as simti cu totul alta.
Ce sfat imi dati! va rogsad

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Buna! bianka in primul rand trebuie sa stii ca sinuciderea nu este o solutii deci o excludem complet. apoi daca si tu ai ajuns la concluzia ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta fa-o! trebuie sa iti asumi riscul orice ar fi altfel tot tu o sa ai de pierdut. din cate vad nu esti o persoana``rea`` tu doar ai vrut sa pari asa dar ai exagerat.fii mai intelegatoare, mai optimista pentru ca in viata nu este totul usor. crede-ma am tecut si eu prin momente din astea. daca vrei imi dai un mesaj si imi lasi id-ul tauwinking succes si take care.

3 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Niki sa nu te gandesti la chestii de genu' sa iti iei viata sau alte rele.Fi tu insati...nu ii lasa pe altii sa isi bata joc de tine sau sa te faca sa te simti prost. Pur si simplu nu ii baga in seama.Chiar nu merita.Arata-le ca tu esti tu si nu te vei schimba doar pentru ca asa vor ei si nu le convine cum esti.Gandeste-te ca sunt cu siguranta multe persoane care te iubesc si te apreciaza pentru ceea ce esti, chiar daca unele probabil nu prea iti arata asta.Si stii cum e si vorba aia"Zambeste! Cineva acolo Sus te iubeste!".
o fundita daca te-a ajutat rasp mewblushing bft multa:*

| mada12 a răspuns:

Sti.cu teama nu ajungi nicaieri. Tu nu trebuie sa fi invidioasa pe "succesul" colegei tale. un singur sfat "FI TU INSATI!". sti.sad eu am 2 BF.si.ma rog. ele sunt cam fitoase si de la un timp m-am luat dupa ele.sad acum cateva saptamani. un prieten mi-a reprosat faptul ca am devenit mai fitoasa decat cele doua BF ale mele.chestia asta mi-a ajuns la inima si parca atunci mi-a intrat un cutit in piept. pur si simplu am ramas cu gura cascata.nu stiam ce sa zic. dar mi-am propus ca de acum.cand mai fac fite blushing. sa fac teme suplimentare la mate (urassc mattee)...si sincer...straight face Profa s-a mirat cand i-am dus caietul cu teme suplimentarelaughing. dar. tu nu trebuie sa te iei dupa colega/colegele tale.fi tu insati si nu le lasa sa te controleze.sad daca ele au succes acum. poate tu o sa ai mai incolo.
P. S. Sper ca ai glumit cand ai spus ca te-ai gandit sa te "sinucizi"? Deci... sper ca sti ca moartea nu rezolva nimic.sad sti nu?sad si, oricum, ce rost ar avea?
P. S. S Daca il banuiesti pe fostul prieten. cel mai bine e sa il intrebi

| ruxandraf a răspuns:

Pai; eu cred ca ar trebui intai sa fii mai draguta cu fetele, dupa aia incet incet cu baietii. Niste fete mai dragute care crezi ca te-ar ajuta sa te schimbi. Daca as fi in locul tau le-as spune ca vreau sa ma schimb. Si le-as intreba ce ar schimba ele la mine. Poate te ajuta. Cu baietii e mai greu; Desi nu vad problema ta in a fi "prea buna" dar sunt sigura ca ai tu un motiv intemeiat. Incearca cu un joc de adevar si provocare.:te provoc sa imi spui ce nu iti place la mine... spune-o pe un ton relaxat, asa, ca si cum nu ai fi avut ce altceva sa spui. Eu asa procedez cu hainele, si reusesc mereu sa ma imbrac pe gustu tuturor... sincer imi e mila de tine. Sper ca te-am ajutat. Succes happyhappy