| Mαdαliηα a întrebat:

De ce toti racii sunt asa de sensibiliii? straight face Adica nici nu stiu ce sa fac. se supara mai din orice si plange tot aproape din orice straight face [ " Racii " ma refer la zodii ]

Răspuns Câştigător
| Nayuky a răspuns:

Pai racii sunt prieteni foarte devotati cel imi bine e sa porti o discutie deschisa cu ea..ne place mult sa spunem ce avemlaughing o sa cedeze daca o bazai si o sa iti zica pana la urma..ai putea sa ii explici ca ea iti este cea mai buna prietena..si na sa vorbiti despre tot ce vrea ea las-o sa iti zica tot ce are..suntem nostalgici ne place sa ne amintim dar nu prea purtam pica chiar daca cica e suparata. explica-i si tu ce te deranjeaza astfel probabil nu o sa mai faca asa, depinde acum si de caracterul ei.

7 răspunsuri:
| anca29 a răspuns:

Asa e zodia lor...
Rac. Le place sa stie ce se intampla in vietile tuturor oamenilor de pe Pamant. Cu toate astea, nu ajung sa se cunosca niciodata pe ei insisi. Racii se imbraca doar pentru ca "asa trebuie" si nu sunt deloc constanti in ceea ce priveste tinuta lor vestimentara. Cand vor sa aiba hainele calcate, solutia lor este sa le bage intre saltea si pat inainte de culcare. Locuinta le este cel mai bun refugiu, motiv pentru care pot sta inchisi in casa luni la randul. Cu toate ca vor sa fi sprijinul prietenilor, nu simt nevoia sa socializezi. De multe ori, trupele SWAT vor intervini gandindu-se ca au fost luati ostatici. Nu o sa exceleze niciodata la niciun sport, deoarece trebuie sa se odihneasca 15 minute dupa fiecare efort de a respira. Este multumit atata vreme cat pot sa-si cladeasca o cariera din confortul propriului pat. Oamenii ii iau peste picior din cand in cand, de fapt, mai mereu. Daca li se pare ca cineva ii exploateaza, au dreptate, iar cel mai interesant lucru e ca le face placere cand se intampla asa. Racilor le place sa inventeze cuvinte atunci cand vor sa descrie concepte filosofice. De aceea, nu e de mirare ca George W. Bush este Rac. Acestia nu au nicio influenta asupra prietenilor sai, chiar daca au impresia ca sunt suportivi. Racii nu sunt niciodata invitati la petreceri. Ei pretind ca sunt persoane pe care prietenii lor se bazeaza, insa nu sunt de neinlocuit. Racii au mereu grija sa-si conduca acasa prietenii care au baut peste masura, acesti amici sunt de obicei Pestii.

| Nayuky a răspuns (pentru anca29):

Scuze ca iti zic dar te inselilaughing ru sunr rac si nu sunt asa, eu practic un sport si vreau sa excelez cu toate ca o sa fie obositor..si sa stii ca chestia cu petrecerile este penibilalaughingE adevarat ca suntem luati in. ras (majoritatea) dar eu nu ma las calcata in picioare, sicum adica ne place sa se profite de noi? ai gandit macar van ai scris chestia asta? una e sa ai bun simt si sa nu poti zice nu(eu daca zic nu ma simt prost) dar asta nu inseamna ca ne place, partea buna pentru toti e ca nu purtam pica.
Si racilor nu le place sa ste tot timpul singuri ci doar uneori in rest ne place compania prietenilor si a celor dragi. Tinem mult la familia si prietenii nostri.Chestia e va nu mi se pare corect ca suntem marginalizati pentru ca suntem mai timizi, sensibili si prieteni buni.

| Mαdαliηα explică (pentru Nayuky):

Mia placut ce ai spus dar tot nu stiu ce sa fac. si cum sa fiu mai atenta adica. tie ca persoana in zodia rac. De ce sunte-ti atat de dificili? Pe tine daca te supara o pesoana cum poate sa te impace? puppy dog eyes

| Nayuky a răspuns (pentru Mαdαliηα):

Pai depinde.Pe cine cu ce ai suparat?

Prietena mea cea mai buna. Nu stiu ce am facut vorbea mai asa indiferent cu mine si era pe mess am intrebat-o ce are si a spus ca se simte rau. si imi spunea " eu es pa " si ii spuneam sa spuna ce are. si spunea " pa " mereu si am sps ca de ce vb asa cu mine si a spus " Meriti altfel " sau " Meriti mai mult " nu stiu. ea e prea sensibila si se supara mai asa. mai din orice. e si geloasa. la fel ca mine daca vede ca ma inteleg cu o fata mai bine sau asa. e mai complicat.

Eee. Stie ca ea e prietena mea cea mai buna. Si eu a ei laughing. iar cu discutia deschisa. nu ma feresc de ea. mereu vorbim deschis. ne si tachinam. ne si injuram laughing. dar oricum ne'am impacat. multumesc mult :*

Cu placere^.^

Pai racii sunt prieteni foarte devotati cel imi bine e sa porti o discutie deschisa cu ea..ne place mult sa spunem ce avemlaughing o sa cedeze daca o bazai si o sa iti zica pana la urma..ai putea sa ii explici ca ea iti este cea mai buna prietena..si na sa vorbiti despre tot ce vrea ea las-o sa iti zica tot ce are..suntem nostalgici ne place sa ne amintim dar nu prea purtam pica chiar daca cica e suparata. explica-i si tu ce te deranjeaza astfel probabil nu o sa mai faca asa, depinde acum si de caracterul ei.