anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toti sunt la fel? De ce se dau mari smecheri la tine la prima vedere si daca ii iei tu putin mai tare se inmoaie ca ciocolata la soare?
Azi am mai avut un exemplar-aveam nevoie de niste hartii si am sunat o colega de la scoala si ea nu a raspuns... poate nu a lasat-o iubitul.Fac eu rost de hartii de la altii, asta nu conteaza.Imi da un numar care nu-l cunosc, mai pe urma :?, mesaj ca de ce am sunat-o pe fata respectiva ca el este prietenul iei.Eu l-am luat cu care e problema ta, voiam niste hartii, daca vrei sa ma discutam suna-ma sau hai sa ne intalnim.Am vazut ca nu ma suna apoi si am zis sa-l sun eu, tot aveam numarul ca nu m-a sunat cu ascuns...si l-am sunat si a raspuns maica-sa,cred ca el a pus-o laughing si am luat-o pe ea tot la fel,ca voiam niste foi de la iubita lui care imi este colega, si daca nu ii convine situatia sa discute cu mine, sau sa ma sune.Nici maicasii nu i-a prea convenit tupeul meu cred, am observat-o ca era dezamagita, sau poate nu stia ca fiu-sau are prietena rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| simomih a răspuns:

laughingInteresant.Lipsa de incredere, asa se poate explica.Probabil daca mama fetei respective o suna de pe alt numar.o sa-l puna pe iubitul ei sa vorbeasca cu ealaughing