| XatomisX a întrebat:

De ce toti zic ca in perioada liceului sunt cei mai frumosi ani? mie nu mi s-a parut deloc asastraight face profesori naspa colegi la fel de naspa mai puneau sa ma tund.straight face si culmea ca am intrat la un liceu calumea cu pretentii mate- info dar degeaba acum sunt la facultate si acum mi se pare ca este frumos nu atunciwinking

2 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Dar nici Tu nu poti Spune in General ca Perioada liceului este una de doi bani! ok?

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Acesti ani includ foarte multe diversificari in viata cuiva. Avand in vedere varsta, dintre adolescenta si maturitate, esti,, prins,, intre responsabilitatea de a-ti pregati viitorul si tendinta de a-ti face de cap.Acesti ani sunt marcati de tendinta de a invata, la care se opune dorinta de distractie, iubiri mai mult sau mai putin stabile, profesori mai mult sau mai putin indulgenti-ca si parintii.Si totusi, toate aceste trairi, succese sau esecuri, in ansamblu nu implica o prea mare responsabilitate proprie.Nu suporti nota de plata.Mai tarziu, cand ai responsabilitatea unei familii poti regreta aceste vremuri.