Du-te tu la el daca vezi ca el nu vine... Orcum nu trebuia sa iei nici o pastila! Puteai fi moarta acum!
Nu vrea sa ma vada. Si mi. a dat seama dupa faptul ca. acum 2 zile un prieten de.al nostru a avut majoratu si am fost si eu si el invitata iar pentru ca ma. m dus eu. el nu a venit deloc. iar cand l-a sunat sarbatoritul sa il intrebe de ce nu vrea sa ma vada. si a zis ca cica il omoara prea tare gandul ca sa ma vada din nou. apoi eu ia. m smuls telefonul din mana amicului meu si la. m intrebat daca ma va ierta vreoadat pentru felul cum ma. m comportant si a zis ca Nu. si mi. a inchis.
Si da stiu ca puteam sa fiu moarta.
Dar tu il mai iub? Fa ceva nebunesc prin care sa-ti ceri iertare. Nu prea am inteles ceva, cum te-ai comportat cu el?
Da il mai iubesc.
Iar la felul cum ma. m comportat am uitat sa mai spun. ma refer ca nu la. m ascultat. in seara cand am luat pastilele pentru el. ma suna in disperare. si eu nu ia. m raspuns iar atunci cand s. a intors din cantonament el incerca sa isi ceara scuze iar eu ai vorbeam in ultimul hal. apoi un prieten de. a lui s. a dat la mine iar eu nu ziceam nimic iar el a luat-o ca pe un Da. si i. a spus lu Stefan ca eu is cu el. si totuul s. a naruit.
Pai e vina ta... Nu te supara pe mine dar acum tu te astepti ca el sa vina in bratele tale. Of. Nici nu stiu ce sa zic. Fa ceva nebunesc pentru ati cere scuze.
Sttiu ca e vina mea. dar ce mai pot sa mai fac acum? La faza cu prietenu lui. eu nu ai spuneam decat,, Bine. Tu?''. Si habar nu am ce pot face pentru el.
Chiar nu stiu
Daca tine cu adevarat la tine te va ierta si va veni sa te vada. nu te speria, visezi urat pentru ca in timpul zilei te gandesti la el si iti faci griji pentru el. poate ca acum te lasa sa-l astepti ca sa te simti vinovata.
Dragostea e ceva ce nu po-ti controla. Daca te iubeste, fiindca ai spus ca,, te-a sarutat", nici o greseala facuta de tine nu e prea mare, obsolut nici una, unii baietii nu pretuiesc cuvintele, chiar daca spun,, Te iubesc"" ei cred ca nu e ceva important.Prietenei tale ii va fi greu sa inteleaga ce s-a intamplat, tu doar sa fi gata mereu s-ai explici.
O vreme, nimic nu va mai avea sens, viata ta o va lua pe mult, multe cai pana vei gasi calea cea corecta.Stiu ca rabdarea e ca un cutit care iti intra in inima, dar e ultima solutie.
Noi stiam asa. Dar ei nu stiu. Ei cred ca daca noi trecem printr. un asemenea moment avem nevoie doar de cateva tablete de ciocolata 2 cupe de inghetata si ne trece. Unii habar nu au cum e cu fetele.'
Cel mai dureros e ca il visez in fiecare noapte aproape mort si eu nu pot face nimic. O parte din mine il uraste. iar cealalta parte daca i sa.r intampla ceva si.ar da viata pentru el.
Inseama ca esti la mijloc intre a-l iubi si a-l uri.Stiu, e extrem de greu sa suferi, mai tin minte expresia:
,, Un zambet poate ascunde o mie de lacrimi"
Incearca sa zambesti, doar ca nu un zambet fals, acela nu valoreaza nici cat o lacrima.