Tine de varsta, depinde ce varsta ai.nu ai cum sa schimby asta. ai putea astepta sa cresti mai mult sau cu cat mai multe lovituri de viata cu atat mai mult o sa iti intaresti caracterul :*.
Si eu sunt la fel.mi se pare un "defect"...eu pana in momentul de fata nu am gasit "remediu" dar,cu putina vointa, poti sa fii un pic mai indiferenta, macar in prima faza
Aceeasi intrebare mi-o pun si eu zilnic.! Te inteleg perfect. Dar incearca sa gandesti asa. ce ai alege intre "Nepasator si sufletist"? Eu as alege o persoana sufletista, iar indiferenta e doar la suprafata-pe aia o poti juca, te poti preface ca esti indiferenta dar daca asta e felul tau de a fi, nu incerca sa te schimbi.Fii TU...asta e tot ce conteaza. Stiu ca nu te-am ajutat ...cu acest raspuns dar am vrut sa stii o parere de-a mea si sa stii ca nu esti singura care pune totul la suflet!
Buna! Vreau sa stii ca si eu am acelasi "defect". Crede-ma oricat ai incerca sa te schimbi nu vei reusi. Iti spun din propria=mi experienta. Vei reusi sa intelegi ca asa esti tu, ca nimeni nu poate schimba ceea ce ai devenit si ca esti o fiinta puternica, deoarece reusesti sa treci peste toate problemele. sper sa fie de folos. pup:*