| roxx23 a întrebat:

De ce trebuie sa ne gasim mereu alt si alt iubit? De ce nu se poate sa traim o singura poveste de dragoste, unica si inegalabila? Uneori am impresia ca am facut o obsesie pentru baiatul la care tin.parca nu am aer fara el.As vrea sa nu ne despartim niciodata, nu vad viata fara el.Pentru mine el e de ajuns, nu mai am nevoie de nimeni.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

N-am invata nimic daca am sta cu o singura persoana toata viata.Ne-am plafona mai devreme sau mai tarziu.Cunoscand mai multi baieti iti dai seama ce iti place si ce nu si devii mai selectivawinking
E bine sa iti gasesti sufletul pereche.Ai grija numai el sa stie ca tu esti jumatatea luiwinking

| nobody_9468 a răspuns:

Asta zici in mokmentul de fata, te cred si te inteleg mai bine decat iti imaginezi.Acum 2 zile si u eram in stare de orice, doar ca sa se intoarca tipul la care tin, insa iesind in oras cu niste oameni ok, am uitat cat de cat si pot sa spun ca ma simt mult mai bine, sunt mai optimista.
Daca nu esti sigura pe ceea ce simte el incearca sa te detasezi usor usor de el. Daca ei contrinua sa depinzi de el, vei suferi foarte mult daca se va intampla "ceva rau" cu voi.
E un sentiment foarte frumos "iubirea", insa aceste intrebari, nelamuriri te fac sa suferi... oau, si pe mine m-a luat in acest moment melancoliastraight face.
Bucura-te ca e langa tine si ca va iubiti! Alte persoana {ca mine} ar da orice ca persoana iubita sa fie langa elesad. N-ai idee cat de mult veau sa treaca mai repede luna asta, ca sa vinas el mai repede.

Bafta.

| gynutza_5762 a răspuns:

Trebue sa facem asta deoarece nu este nimic din ceea ce ne doream. unul dintre parteneri renunta gasind alta fata\baiat tongue

| laviniaerg a răspuns:

Ceea ce simti tu este atractie, poate ca te-ai indragostit. e usor sa te indragostesti dar e greu sa ramai asa. sau poate tu chiar simti mai mult, dar eu te sfatuiesc sa nu te atasezi prea tare daca nu esti sigura ca sentimentele lui sunt reciproce, pentru ca atunci cand va veti desparti (o data si o data se va intampla acest lucru, in mod inevitabil) o sa suferi mult. si ca sa iti raspund la intrebare, se intampla sa ii schimbam asa pentru ca de cele mai multe ori, unul din cei doi se plictiseste si relatia nu se mai pastreaza ca la inceput sad. oricum multa bafta :*