| Shadowfox a întrebat:

De ce trebuie tot timpul ca "prietenii" sa zica lucruri urate despre foste/actuale/cele pe care le placem/le-am placut numa ca sa ne simtim prost si sa ne enervam?

6 răspunsuri:
| Cristinaaa57 a răspuns:

Daca era vorba de fosta probabil zicea asta ca sa uiti, sa treci peste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu toți spun asta.

| Joakim a răspuns:

Invidia. Multi cand critica persoane se alina si uita ca ei nu pot avea acele persoane, asa face orice om.

| RainmakerX a răspuns:

Hey Shadow! Ei zic asta doar pentru ca sunt niste frustrati care nu sunt in stare sa treaca peste...asa se descarca ei de sentimente, jignind persoana care le-a fost odata "draga".
Sunt frustrati, frustrati si invidiosi pentru ca ei nu se pot ridica la acel nivel ca sa poate fi considerati macar demni de acele persoane pe care le jignesc.
Este doar parerea mea. Bafta!

| Anonim9023 a răspuns:

Si eu sunt in cazul tau, si stiu ca vorbeste doar invidia, gelozia si frustrarea din ei! big grin De asta sunt convins pentru ca acum un an, un prieten mi-a marturisit ca-i place de fata cu care azi sunt impreuna, chiar daca eu nu am fost asa de apropiat de ea acum un an. happy Si a zis niste lucruri insuportabile despre prietena mea, doar din gelozie dar l-am avertizat si de atunci tace din gura. La fel e cu toti ceilalti care iti jignesc prietena sau iti spun ca esti prost ca esti cu o anumita fata! Gelozie, invidie si frustrare!winking laughing

| MarianWLF a răspuns:

Nu iti spun cuvinte de consolare, iti pun adevarul dureros, si aici vreau sa spun ca tu esti de vina pentru toate astea. Nu trebuie sa fi subiect de glume pentru nimeni, nu trebuie sa permiti, asa e ca intre prieteni se mai glumeste, dar pana la o limita. Chiar ieri a incercat un coleg de munca sa faca glume cu mine, o data am inteles, a 2 a oara, a 3 a oara, cand mi s-a dus rabdarea a ramas intreaga zi cu frica ca o sa dau cu el de pamant cand iesim de la munca, nu a mai avut curaj nici sa se uite la mine, sa nu mai zic sa incerce sa imi mai spuna ceva, a tacut intreaga zi. De ce ti-am spus toate astea? E un exemplu de atitudine, cu o atitudine puterica te faci mai respectat decat cu "muschii", ia atitudine, cand spui ceva sa observe ca ai devenit serios si ca nu iti mai arde de glume.