Da uite asta ne mai lipsea...Credeam ca o sa spui si tu un lucru inteligent, sa nu mai fumam, sa nu mai bem nu sa legalizam si drogurile.
Pai si tutunul si alcoolul tot un fel de droguri is, iti fac rau si dau si dependenta, marijuana ii doar o planta catalogata ca drog, n-am auzit sa moara cineva de la ea
Inseamna ca nu sti prea multe despre droguri.
Orce drog este nociv pentru corpul omului.Este adevarat ca alcoolul face victime si iti distrug ficatul, pancreasul da nici cu marijoana nu imi e rusine.Tu ai impresia ca e simpla iarba? Este un drog halucinogen, ce iti face la fel de mult rau.
Tigarile si cafeaua sunt si ele nocive dar nu omori de la ele, adica nu iti iau mintile atat de tare incat sa nu mai judeci.
Sa stii si tu ca marijuana nu e acelasi lucru cu ierburile alea la plic, daca asa credeai...si normal ca gasesti informatii contra pe site-urile antidrog
Pai du-te tu si te drogheaza linistit daca asta e telul tau in viata si mori printr-un boschet da nu indemna si pe altii.
Dar nu am indemnat pe nimeni si pot sa ma droghez si-n casa
Pai da pui niste intrebari stupide si mai si comentezi despre droguri ca sunt bune.Asta ce inseamna? Nu indemn?
Da ca dupa ce te droghezi mai faci tu diferenta intre boschet si casa.Tu ai fumat pana acum marijoana sau alte substante? Consumi lucurile astea sau vorbesti doar asa sa te afli in treaba?
Daca am fumat e treaba mea si daca intrebarile sunt stupide, nu mai raspunde
Pai daca menti ca un drog nu este periculos si trebuie consumat trebuie sa si demnostrezi, dovedesti sa stii din propria experienta.Trebuie sa stim si noi esti bolnav, esti dependent sa stim ce iti face nu? Ca doara sti, daca menti ca e bun, nu vorbesti in necunostinta de cauza nu?
O sa mori fara sa stii daca am bagat eu marijuana si ce efecte a avut
Bai pe mine curiozitatea asta nu ma omoara in schimb pe tine iarba da...
Tu nu ai de unde sa stii daca eu nu stiu deja efectul si multe altel.Nu ma intereseaza in mod normal daca ai consumat tu ci faptul ca indemni la asta.
Da provoaca dar nu mori atat de repede si statul are timp sa te jupoaie de bani multi ani.
Tutunul și alcoolul într-adevăr și eu aș vrea să fie ilegale. Marijuana ar trebui și ea, dar folosită și în scop medical. Nu se legalizează pentru că este privită ca un drog. La conducere sunt numai idioți
DrageanElena întreabă:
fgdzsffdfzgvfz întreabă: