anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce un baiat care are muschii mari de tot e considerat a fi prost la invatatura, iar o fata sexy e considerata o curv@? De unde ideea asta ciudata?

14 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Nu ai dreptul să critici pe nimeni după aspectul fizic.
Asta demonstrează cât de ignorant și superficial esti.

| Donsavas a răspuns:

Esti cam superficial in gandire si tot tu te miri de cei care isi permit sa fie ca tine.

| FaraNumePls a răspuns:

Ce ai cu homosexualii? Vrei nu vrei sunt multe persoane LGBT, nu neapărat homo, cat bisexuali. Din cauza tipilor/tipelor ca tine se sinucid unele persoane care sunt mai retrase si criticate care poate ca n-au nicio treaba cu LGBT-ul dar voi puneti etichete aiurea.
Nu zice nimeni ca un tip/a sexy nu are nimic in cap, gandirea asta e învechită.
Parerea mea este ca un baiat poate sa fie slab si sa nu aiba muschi, e ok. Poate sa aiba muschi, iarăși e ok. Daca e intre, are patratele dar nu de foame si nici de 100 de ore de sala, IARASI E OK. Fiecare face ce vrea. Si apropo, caracterul asta o sa te ucida in anii următori, avand in considerare ca au aparut multe persoane care iau apărarea anumitor principii, grupe sociale s-a m d.

| anonim_4396 explică (pentru FaraNumePls):

1. Am ceva cu homosexualii pentru ca sunt ciudati si ne influenteaza gresit.
2. Daca nu faci sala nu ai de unde sa ai muschi, deci ce vrei tu e ireal.
3. Caracterul asta de,, spartan" cum mi-au mai zis-o unii nu e deloc ciudat si chiar o sa ma ajute in urmatorii ani(eu am 15, aproape 16

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In adancul inimilor tuturor, cu totii stim ca Ronaldo e mai bun decat Messi laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

BINE MA baiatule ma!

| bvzmsam a răspuns:

1. Unora dintre baieti le place sa iasa in evidenta cu muschii, altii cu inteligenta si cu educatia.
Nu inteleg de ce ar deveni homosexuali oamenii care zuc ca baietii sunt atragatori si fara muschi sau fetele fara sa fie frumoase.
Homosexualitatea nu este o alege, este ceva din nastere, doar ca ajungem sa ne- o recunoastem poate prea tarziu sau mai tarziu, dupa 14 ani sau dupa 20 de ani sau mai tarziu.
2. Un baiat care are muschi este preocupat de a arata bine. Am avut cativa colegi care erau toata ziua la sala sa faca muschi si abia treceau la materiile de bază, matematica, fizica si informatica. Nu consider asta o regula, dar cei preocupati de muschi inlatura invatatura. O fata sexy... la ce te referi? Eu inteleg ca este dotata si ca se fardeaza si rimeleaza. Tocmai din acest motiv nu prea am avut prietene in liceu si mi-am dat seama ca sunt gay pentru ca ceea ce nu am gasit la fete (si aici nu ma refer la frumusete sau ceva) am gasit la baieti. Bine, la unul singur pe care il iubesc.
Cum vezi tu homosexualitatea?

| anonim_4396 explică (pentru bvzmsam):

Ca pe ceva ciudat, gayule!

| BX3 a răspuns:

Ti-as spune dar esti prea superficial ca sa intelegi

| BX3 a răspuns:

Esti ofticat ca altii nu au ideile tale preconcepute despre cum ar trebui sa arate un baiat/fata dar in acelasi timp esti ofticat ca altii au idei preconcepute fata de persoanele care sunt extrem de preocupate de felul in care arata

de unde ti-au venit aceste idei nastrusnice?