Obisnuieste-te. cu ideea
Femeile sunt curve iar barbati porci
(Nu toate) ( Nu toti )
Dar asa am auzit din batrani
Acu asta nu e o regula... ca toate sunt. sau ca toti sunt.
Asta nu inseamna ca daca o femeie e usoara toate sunt.
Am dat peste femei calculate.
Dar si peste femei care nu aveau nimic in cap.
Hmm parerea mea e ca fetele au o reputatie si o anumita mandrie in soceitate, mereu o fata care o vezi toata ziua ca schimba toata ziua baietii mai rau ca pe sosete este o chestie, nu stiu cum sas zic, fata aceea chiar nu are mandrie, parerea mea. Dar baietii na ei mereu sunt mai...off sa ma gandesc, ei sa aiba experienta sa zic asa , nu stiu...hmm, sunt numiti smecheri in grupul lor de prieteni dar, si de fete desii unora nu le prea plac baietii astia care schimba fetele foarte des pentru ca unele fete poate chiar iau asta in serios si: azi suntem impreuna, maine ne despartim. E ceva complicat rau de tot. Sper ca te-am lamurit putin. Eu am zis parerea mea, acum nu stiu cat e de corecta
Pentru ca asa concepe lumea,de exemplu unui baiat ii sta bine intre mai multe fete, dar unei fete niciodata nu-i va sta bine intre mai multi baieti ar avea un aspect"inestetic", pa pa*
Cum sa iti explic. Daca ai o cheie care deschide mai multe usi normal ca vrei sa ai o asemene cheie, insa daca exista o usa care este deschisa de mai multe chei nu o doreste nimeni. Sper sa intelegi.Numa bine.
Buna intrebare!Parerea mea...pentru ca asta este lumea in care traimpentru ca inca avem idei preconcepute...
2k18Tpu întreabă:
Elenastoica9 întreabă: