| Yannass a întrebat:

De ce un tip cand il suni iti spune ca e cu baietii si te suna mai tarziu, iar cand spune ca te suna nu te mai suna..sau pur si simplu nu ti raspunde? are ceva de ascuns! dar as dori sa stiu si parerele voastre! (suntem la inceput ...nu ne am culcat inca, ne intalnimi..totul decurge bine in afara de aceste faze) am inceput sa i raspund si eu cu aceeasi moneda si am remarcat ca devine din ce in ce mai indiferent! astept un raspuns ( Va multumesc) iar cand suntem fata in fata ne intelegem super! (Mentionez ca inainte sa fiu impreuna aveam probleme cu fostul meu prieten si si a asumat un risc foarte mare cand s-a cuplat cu mine) si plus de asta eu am o reputatie foarte urata si el mi a luat apararea in fata prietenilor lui si chiar rupand legatura cu acestia. Nu stiu sunt confunza ...va rog dati mi un raspuns.

Răspuns Câştigător
| zaharelstef a răspuns:

Uite faza e ca atunci cand e cu baieti in general un baiat care se respecta nu poate vb cu pretena mai mult de 3-4 min pentru ca el e cu baieti tocmai in idea de a sta si se distra cu ei e o nesimtire sa fii in gasca si sa vb tot timpul la tel plus ca baieti ca baieti incep mereu cu gl si faza cu te suna mai tarzi e gen frate sunt ocupat.
ideia e ca nul mai stresa atata si incearca sa privesti parte bun adica ca el si riscat reputati pentru tine si asta e importat daca u o sal stresezi intruna o sal perzi crede-ma stiu ce vb

2 răspunsuri:
| cmihai98 a răspuns:

Este asa cum a scris si zaharelstef
!

| Yannass explică:

Da ai dreptate rad baietii de el.dar in timpul zilei nu are timp deloc de mine si tot are treaba..om de afaceri nu este asa ca o scuza nu are. oricat de ocupat ar fi nu cred ca nu are timp 2 min sa ma sune sau jum de ora sa iesim la o cafea...imi vb foarte frumos dar in schimb nu are timp sa ne vedem. Oare de ce?