| girllll a întrebat:

De ce unele fete au cosuri iar altele nu? ca eu am cosuri iar unele cologe ale mele nu au...am 15 ani si mai am multe cosuri si pe spate si umeri. cum sa scap de ele?

6 răspunsuri:
| traficanta a răspuns:

Spala-te cu ceai de musetel scumpa happy O sa iti treaca daca te speli in fiecare zi timp de 2 saptamani maxim, pentru ca le usuca. Eu una am incercat si mi s-au uscat, acum mai am cateva si nu am renuntat sa ma spal cu ceai de musetel. Si in plus e normal si varstei noastre. O sa crestem si nu o sa mai avem.

Vacanta placuta.

| liveincolors a răspuns:

Pentru ca esti la pubertate. Si eu am o gramada de cosuri pe spate, ma dadeam cu diverse creme, dar nu s-a rezolvat mai nimic. Du-te la farmacie sa-ti recomande ceva.

| candy_6506 a răspuns:

Mostenire genetica (e cazul meu) si mie imi mai apare cate unul dar orice ai face NU LE STOARCE raman semne inestetice; Cosurile apar in cadrul acneei, boala care este o consecinta a unui dezechilibru al glandelor cu secretie interna, a tulburarilor gastro-intestinale si hepatice, a insuficientei suprarenale, a hipotiroidiei, a tulburarilor sistemului neuro-vegetativ. Deci mergi la medic

| zhady a răspuns:

Pentru ca fiecare om functioneaza in alt mod.

| Marii a răspuns:

Pubertatea, la fiecare este diferit. Crezi ca toti sunt la fel?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt nenumarate cauze...de exemplu eu nu am deloc pe fata, fiind ca portelanul, insa pe spate si umeri apar ocazional, mai ales in perioada "de glorie" care se manifesta odata pe luna. Stai linistita, vor trece, foloseste gomaj naturist pentru ele, citeste despre asta pe mai multe siteuri, vei gasi o multime de informatii utile, de exemplu gomajul: propolis + mibazon => am inteles ca e miraculos. Take care!