Se stie ca fetele sunt mai sensibile. Nu doar o data s-a intamplat ca fete care se consolau dupa o relatie esuata sa ajunga la mangaieri si cate un sarut nevinovat. Unele merg mai departe si se declara bisexuale, altele se rezuma la un eveniment si isi spun ca a fost o greseala. Tind sa cred ca poate chiar 90 - 95 % au incercat un sarut cu o fata. Sunt si fete care o fac din teribilism. Cunosc un caz personal. O prietena s-a sarutat cu alta fata doar asa ca sa vada toti baietii din jur si sa atraga atentia. A prins un pic de popularitate dupa asta.
Pentru că nu sunt întotdeauna. De multe ori o fac pentru a atrage atenţia.
Am citit mai de mult ca 80% din fete sunt bisexule dar doar 0, 5-1% recunosc.
Sincer nu prea cred ca este adevarat.
Buna! nu te gandesti ca poate acele fete se saruta pentru a atrage atentia? Este o varsta cand, nu stiu de ce, vrem sa atragem atentia indiferent daca o facem in sens pozitiv sau nu.Chestia cu oamenii care uita sa analizeze drumul pe care il parcurg ca sa isi atinga un tel este f des intalnita, dar parca si mai pregnant la adolescenti.Parerea mea este, ca daca chiar te simiti atras numai de persoanele de acelasi sex cu tine si acel sex este feminin, atunci te numesti lesbi si toate cele care sunt asa o recunosc, mai mult chiar, o fac publica pentru ca e un fel de razvratire asupra celor care sunt .normali...ca a fi asa, inseamna a avea o pb, nu?
Deci parerea mea este ca daca acele fete nu o recunosc este datorita motivelor enumerate mai sus.
Nu stiu daca parerea mea e tocmai cea adevarata