Nu decide nimeni, fara permisiunea ta!
Esti propriul stapan si poti sa interzici cuiva care te-a necajit in trecut, sa nu te mai caute niciodata.
Pentru c[ au nevoie de tine. Și este mai ușor, cred ele, să se întoarcă unde au mai fost, decât să cautre într-un loc necunoscut.
Credi ca regreta ceea ce au facut in trecut?
*credeti
Decizia este a ta viața este a ta tu stii tu alegi cum să-ți trăiești viața tu ști ce ai de făcut cu viața ta o data ce sti ce vrei de la viața ta tu cu Adevărată din inima ta și sufletul tău cu Adevărată nu ai de ce sa regreți
Problema nu e ca te suna fostul sau fosta după 6 luni : " hei ce mai faci?, îmi e dor de tine, m-am tot gândit la tine "( după ce el te-a părăsit pentru alta)..." ma gândeam ca poate ai vrea sa ne vedem la o cafea, ști, îmi e dor de momentele petrecute împreuna". Nu, problema nu e asta, problema e ca tu ca proasta ii răspunzi la telefon, sau tu ca proasta ii răspunzi la mesaje. Ce a făcut? te-a părăsit pentru alta? De fapt nu, el te-a părăsit ca nu mai mergea relația, ca " nu ești tu de vina, sunt eu" ai înțeles? El de asta te-a părăsit ( oricum el era de vina) și te suna și te cauta și tu zici " da dada, hai sa ieșim, sigur". Nu, când te-a sunat ii spui: îmi pare rău, vezi ca eu nu pot sa vorbesc ca am niște treaba, ma mut la Galați. Si închizi. Alo? Nu se poate, și închizi la fraier, nu ii răspunzi.
Oamenii în general au tendinta sa creadă ca au tot dreptul sa reapara în viata ta oricând simt ei nevoia, poate din interes, poate din plictiseala sau alte motive banale, cand de fapt au tot dreptul sa mai dispară o data!
Dacă oamenii aceia te voiau în viata ta, erau langa tine fără sa iti întoarcă spatele, asa ca ...vei mai da de oameni ca aceștia, mii si mii prin viata asta!
Ar trebuii sa iti pui o alta întrebare "De ce ii tot reprimesc în viata mea?", pentru ca de asemenea și eu si altii am facut si facem aceeasi greseala, apoi ne întrebam de ce ne merge prost!
Asa ca, oamenii se întorc pentru ca nu au găsit ceva mai bun decât tine, pentru ca nimeni nu te poate înlocui, poate ești singura "marja de siguranta" pe care o au ca sa dobândească un interes! Live you're life without them!