| MariaaDrb a întrebat:

De ce unele persoane te tradeaza chiar atunci cand ti-e lumea mai draga? Vreau sa zic ca am o prietena in care am toata increderea, si fetele de la mine din clasa o fac falsa si zic sa ma indapartez de ea, dar ea e buna, credincioasa si are motive sa fie invidiata, sa rup prietenia cu ea sau nu parerri va implor puppy dog eyes fac orice

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

Nu rupi o prietenie de gura unor proaste... daca faci asta atunci devii ca ele!
...dar sa stii.ca multa lume nu este ce pare a fii!

2 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Nu merita sa rupi prietenii pentru niste barfe de 2 bani. oh go on
Colegele tale s-ar putea sa fie cele false, nu ea.
Sunt invidioase, au si motive[cum spui si tu].

| kittyKatAlawaysHappy a răspuns:

Mda... trec printr-o perioada asemanatoare. cateva din prietenele mele, colegele incearca sa ma desparta de unce din cele mai bune prietene ale mele. de fapt incearca asta de aproape un an. la un moment dat am cam cedat, am inceput sa ne certam, din cauza lor. insa am trecut peste asta si nu o sa uit niciodata ce mi-au facut. de atunci nu am mai avut si nu o sa am incredre in ele. era sa pierd o prietenie adevarata pentru un falsa. povestea este de fapt mult mai lunga, insa este mult de povestit. eu incepusem sa-mi petrec timpul cu ele.iar apoi m-au tradat, spunand secrete de ale mele prin toata clasa. astfel mi-am dat seama de prietenia falsa. ele credeau ca prietena mea, nu ma va ierta ca am lasat-o deoparte si ca... era sa o pierd. insa ea, a zambit si mi-a spus ca nu poate lasa o prietena ca mine pentru niste proaste. adica, ca nu vrea sa rupem prietenia noastra. acum, mai nou incearca sa o convinga pe ea, insa ea nu cedeaza, nu este ca mine, ba chiar imi spune ce ii spun fetele.

deci, nu meritaaa! sa nu cumva sa faci greseala de a rupe prietenia! multa bafta si ai grija! sa nu ai incredere in persoane de genul (pers care sunt invidioase pe prietenele tale) ai multa grija in alegerea prietenilor

sper sa faci alegerea buna. :*