| nosferatu15 a întrebat:

De ce uneori am senzatia ca ma simt singur si nimeni nu poate sa ma inteleaga? intru intr-o stare depresiva si cu greu pot iesi.straight face

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu o astfel de stare. La mine a durat cam jumatate de an si ar fi trecut probabil mult mai repede daca as fi stiut ce stiu acum. Trebuie sa stii ca lucrul care ti-a declansat aceasta stare sau ceea ce te-a facut sa realizezi ca "esti singur" nu este deloc atat de grav si ca dupa ce vei trece peste acest moment o sa realizezi asta. Cred ca ceea ce ar trebui sa retii e sa nu iei totul atat de in serios. Esti tanar; bucura-te de anii astia.

19 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Fiecare om are felul lui de a fi si unii nu pot sa inteleaga intotdeauna unele chestii la noisad
incearca sa iti faci cat mai multi prieteni si sa iesi cu ei ca sa nu ai timp sa te gandesti ca esti singur/a
nu te lasa doborat de aceste stari nasoale care uneori pot duce la ceva mai grav!sad eu am patit-o! din cauza stresului si pentru ca simteam ca nu am pe nimeni am facut atacuri de panica,a fost groaznicsad
incearca sa cunosti lume noua,sa iesi,sa te distrezi, incearca sa nu iti mai pese de ce spun si cred cei din jur! fi cat se poate de optimist/a pentru ca asa e viata, cu bune si cu rele si nu o putem schimba dar putem schimba ceva la noiwinking

| DakotaRoyse a răspuns:

Eşti adolescent, cel mai probabil. Dacă ai trecut de perioada adolescenţei, îţi spun doar că-i normal să te simţi uneori aşa happy E absolut normal.
Caută lucruri care-ţi fac plăcere să le faci, cum spuneau şi alţii, muzica happy După ce reuşeşti să te exprimi cumva sau când găseşti ceva prin care te simţi făcut înţeles, te vei simţi mult mai bine.

| zdrangoi a răspuns:

Schimba-ti pseudonimul.
de ce nosferatu?
gandeste pozitiv, ce dracu'!

| nosferatu15 explică (pentru zdrangoi):

Nosferatu e un simplu nume de profil; depinde ce gandesti tutongue

| Damasc a răspuns:

Un singur cuvant am de spus, MUZICA, este cea mai buna consolare in momente de genul.

| nosferatu15 explică (pentru Damasc):

Nu inteleg raspunsul tau; muzica e remediul sau cauza pentu care ma simt asa?

| nosferatu15 explică (pentru nosferatu15):

Pai sa stii ca ascult muzica in momente ca astea, dar nu fac decat sa inrautatesc situatia; ma simt si mai aiurea dupa; depinde ce fel de muzica ascult bineinteles.

| Damasc a răspuns (pentru nosferatu15):

Este remediul bineinteles.

Asculta ce iti place si ce te face sa te simti bine.Nu s-a inventat inca muzica care sa NU faca acest lucru.

| mikilaina a răspuns:

Pentru ca poate chiar nimeni nu te intelege. Sau poate pentru ca tu ceri prea mult de la ceilalti? Iti las un articol, care sper sa te ajuge sa te intelegi mai bine. http://www.topexperti.ro/......olului_985
Iara daca intrebarile curg garla, adreseaza-te psihologului online.

| ilincannah a răspuns:

I se intampla oricui, stai linistit.

Baga un Cumicu, nimeni altu', facemrecords si iti trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si eu spun la fel MUZICA fara ea as muri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si la ce te gandesti cand esti in starea aia depresiva?

| nosferatu15 explică (pentru Damasc):

Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi cu asta...

| anonim_4396 a răspuns (pentru nosferatu15):

Ca e mai bine sa folosesti carioca decat lama.

Si tu acum, faceam si eu un pic haz de necaz, să ne mai descreţim frunţile laughing ce naiba...

| nosferatu15 explică (pentru anonim_4396):

Dar am mentionat eu ceva de lama sau taieturi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru nosferatu15):

Nu. Dar daca tu nu zici ce te framanta noi n-avem cu ce sa te ajutam.