Pentru ca l-ai iubit, si inca il mai iubesti. daca iti amintesti de el si clipele frumoase.
De obicei, cand nu mai ai sentimente pentru cineva, acea persoana iti este indiferentá, dar in cazul tau amintirile sunt un semn.
Incearca sa dai atentie altor lucruri (daca asta vrei ). daca nu, da-i un telefon si zii : O viata avem, ce rost are sa suferim cand am fi putut sa fim fericiti ¨.
Da e posbil si din cauza asta pe care a spus`o terkea dar se poate sa fie si din cauza ca nu regreti nimic de ce a fost pentru ca a fost frumos... just that
Pt ca ai devenit dependenta de el
Il iubesti inca...inca e in inima ta nchis cu cheita...
Inca simti viata ca merge n doi desi o parte dn drum deja s-a rupt...Se spune ca indiferenta este cea mai puternica arma si e adesea folosita pe fete inocente...
Te doare ...stiu ca te doare... dar timpul trece...amintirile se uita ...si ranile se vindeca...
Locul singuratic de langa tine va fi candva acupat de cineva care iti merita dragostea...cine te face sa plangi nu-ti merita lacrimile iar cine le merita nu te va face niciodata sa plangi
Sa nu uiti niciodata ce ti-am spus...
Pentru ca au fost frumoase clipele acelea, pentru ca atunci tu erai in al 9-lea cer.Pentru ca atunci nimeni nu mai conta, decat voi 2!
by daii
Pt at cand erai numai tu cu el erai fericita si chiar il iubeai si poate il mai iubesti daca ink te mai gandesti la amintirile cu voi doi...
Pentru ca amintirile au un gust dulce-amarui si poate ca inca tii mult la acea persoana
succes
Iti voi spune acum din unghiul meu de vedere - pentru ca am nevoie de amintirea acelor clipe, ca sa pot incepe un viitor, fara sa am ceva pe constiinta, nu? Eu asa imi explic.