Multi oameni patesc asa, dar trebuie sa ai tupeu sa ii vorbesti si incearca sa nu mai fi rusinoasa ca nu te ajuta cu nimic, eram si eu asa si mi se mai intampla, dar mai rar. Trebuie sa invati ca daca esti rusinoasa cum o sa poti sa fi u cu acea persoana daca nu ii vorbesti? si chiar daca esti o perosana care pune totul la suflet., incearca sa ignori ce sti ca nu e adv si impuneti punctul de vedere alti te critica pentru ca vad in tine ce ei nu ar putea fi niciodata si fiecare persoana are ceva aparte
Probabil timpul va rezolva problema, toti suntem asa, unii mai mult altii mai putin (in cazul meu mai mult ), dar totusi nu lasa timiditatea sa te invinga, nu-ti crea poria lume asa nu vei scapa de timiditate. Incearca sa exersezi, comunicand mereu (pe mess, la mobil sau fata in fata ) asa incet dar sigur vei incepe sa scapi de timiditate .(daca exista greseli te rog sa ma scuzi graba )
Succes si fruntea sus.
Asta e firea ta, caracterul tau. Si mie mi se mai intampla uneori si e destul de ciudat sa ramai fara cuvinte in prezenta unei anumite persoane, sau anumitor, ma rog. N-ai ce face, unii cu tupeu altii cu mai putin
Imi adusai aminte de cand imi placea de vecinul meu. mi se "inoda" limba in gura.
asta e firea ta. mi-e uneori mi se par simpatici cei care se rosesc. sa vezi pe vecinu meu cum se facea desi e cu 10 ani mai mare ca mine
nu iti face griji, asta e firea ta. ci timpul o sa ai mai multa incredere in tine si o sa vezi ca o sa fie altfel.
nu iti mai face griji, toata lumea se roseste, se balbaie cand e in preajma"anumitor" persoane :*
Buna! asa cum a spus si Paris, asta e firea ta, dar trebuie sa fi multumita de tine asa cum esti tu, pentru ca esti naturala. daca tie nu-ti place pentru ca altii fac haz de felul tau de-a fi, atunci ei au o problema pe care ei si-o ascund pentru ca sunt prefacuti.sunt multi cei care vor sa scoata in evidenta anumite temperamente si sa rada ca sa-si mascheze adevaratele lor probleme.(de comportament si temperament ). ar fi o adevarata problema sa fi tu prefacuta.
Si mie mi se intampla exact la fel pentru ca, in primul rand, in subconstientul meu eu tot imi zic ca nu voi reusi sa ma impun in fata unui auditoriu, ca nu ma voi descurca si ca ma voi face de ras si chiar asa se intampla! din acest motiv e bine sa fii sigura pe tine si chiar daca mai spui cate ceva ce nu trebuie, trebuie sa continui sa fii serioasa si sa ii privesti cu demnitate.chiar ii faci sa inchida gura si sa se abtina sa rada! sau cand te adresezi in fata a mai multe persoane te poti gandi ca vorbesti cu cineva drag tie.cat despre persoanele care judeca cu rautate pe altii sa nu le bagi in seama, nu trebuie sa te cobori la nivelul lor. daca era vorba de parerea unei persoane cu judecata rationala, decenta, trecuta prin viata poate ai lua in considerare parerea lui insa cand e vorba de cei care te judeca cu rautate nu le lua in considerare parerile.
Si mie mi se intampla exact la fel pentru ca,in primul rand,in subconstientul meu eu tot imi zic ca nu voi reusi sa ma impun in fata unui auditoriu,ca nu ma voi descurca si ca ma voi face de ras si chiar asa se intampla! din acest motiv e bine sa fii sigura pe tine si chiar daca mai spui cate ceva ce nu trebuie,trebuie sa continui sa fii serioasa si sa ii privesti cu demnitate.chiar ii faci sa inchida gura si sa se abtina sa rada! sau cand te adresezi in fata a mai multe persoane te poti gandi ca vorbesti cu cineva drag tie.cat despre persoanele care judeca cu rautate pe altii sa nu le bagi in seama,nu trebuie sa te cobori la nivelul lor.daca era vorba de parerea unei persoane cu judecata rationala,decenta,trecuta prin viata poate ai lua in considerare parerea lui insa cand e vorba de cei care te judeca cu rautate nu le lua in considerare parerile.
Cu cat inaintezi in varsta reactiile astea vor disparea vazand cu ochii, si mai este inca o problema, esti alba la fata eu la fel.si se observa foarte repede