Bună, întradevăr uneori băieţii sunt un pic cam nesimţiţi eu n-am nimic cu fetele plinuţe tot fete sunt şi într-un fel omul gras e şi frumos, unele persoane se nasc cu un metabolism n-au absolut nici o bină.
O seară frumoasă!
Ai perfecta dreptate.Dar nu numai baieti judeca aspectul fizic, ci si fetele, toti oameni in general. Asta este, aspectul fizic conteaza. Fizicul este primul lucru pe care il observam la o persoana, trebuie sa fie placut ochiului.
*-*
Stii de ce baietii jignesc fetele grase? Pentru ca ei sunt niste tampiti care adora doar fetele slabe cu silicoane si botox. De-aia! Uita ca si ele sunt oameni chiar daca sunt mai grase si nu ar trebui jignite...
Pai sigur slaba; si eu cand eram mai mic faceam glume pe seama fetelor mai plinute dar cu timpul mi-am dat seama ca eram un copil prost ca faceam asa dar anyways acum nu ma mai iau de ele ca pana la urma nu e vina lor ca au probleme
Pentru fetele grase sunt metode de slabit, dar pentru baietii urati inca nu...Eu unul prefer pe cele slabe dar aici intra si inteligenta
Cei care jignesc fetele plinuțe, nu știu să aprecieze o astfel de fata. Eu m-am logodit cu iubita mea plinuță.