| wannabe a întrebat:

De ce unii au succes la fete si altii nu?

19 răspunsuri:
| Georgiana2905 a răspuns:

Pentru ca... Offf daca ai stii tu cate motive sunt pentru problema ta. Unii pur si simplu nu stiu cum sa atinga succesul altii stiu si inca prea bine. Fiecare cu norocul lui. Depinde si de ceea ce vor fetele asa ca grija mare la poarta cui latri!

| buburuzAndreea a răspuns:

In general baietii care au succes la fete sa stii ca nu sunt neaparat Mister Univers. Normal ca ajuta, dar nu asta e cel mai important.winking

Trebuie sa fie funny. Fetele adora asta. Sa fie pus pe glume, sa aiba un banc pentru momentele in care nimeni nu mai stie ce sa zica. Daca faci o fata sa rada, poti chiar sa faci si misto de tine, va fi pe jumatate cucerita. love struck

Sa nu faca glume porcoae daca intrece limita. Uneori e ok, depinde de atmosfera, dar trebuie sa fie si fata cu simtul umorului. Daca vede ca e stanjenita, he must stop there.

E esential s-a deschis. Nu rusinos, nu timid. Cu un pic de tupeu. Nu sa se dea la ea in modul "esti draguta" sau "ce faci pisi?"8-/. Ci sa fie spontan, interesant si relaxat. Sa zambeasca si sa lase putin mister. Il face mai interesant.

Suna ciudat si superficial, dar trebuie sa fie in trend. Daca se imbraca numai in trening si poarta borseta din anii '80, poate sa aiba cei mai albastri ochi, cel mai tarea abdomen si sa fie cel mai inteligent din lume. Nici o fata nu se va uita cu admiratie la el. Nu e nevoie sa fie extra-trendy, asta le cam sperie pe fete. Daca se imbraca mai bine ca ea si da mai multi bani pe tzoale ca 3 prietene de-ale ei la un loc, e clar ca va fi mi interesat de culoarea camasii lui de firma decat de ea. Asta nu e bine. Dar daca haine alese cu gust, daca e imbracat simplu si ingrijit, e ok.

Si ultima chestie. Stiu ca am scris extrem de mult si ca te-ai plictisit deja de citit, dar mai rezista un paragraf si gata.hee hee
Barbatul trebuie sa fie barbat. Daca se gandeste de 4 ori pana se hotaraste ce suc sa ia, daca nu e in stare sa ia initiativa, daca e stangaci si da semne ca nu e sigur pe el, nu va fi niciodata a heartbreaker.

Uuuuf. Gata. Cred ca asta e secretul. big grin

| missME a răspuns:

Stii, hai sa-ti spun ceva: pentru mine ca fata nu conteaza ca baiatul sa aiba bani, masini etc si nici sa fie frumos destept si cumintelaughing din contrawinking conteaza comportamentul si modul in care incerci sa abordezi o fata, pe mine ma fac sa zambesc (ceea ce e un lucru bunwinking ) replici de genu: cu cine semeni tu asa frumoasa? sau poti sa o spui indirect: ce frumoasa e fata astawinking, de cele mai multe ori fetelor le place sa fie curtate sa fii tupeist, sa te dai pe langa ele, sa le mai iei in brate, sa le mai soptesti cevawinking trebuie sa ai incredere dar sa nu suferi prea mult de tine, prietenul meu mai scaote cate o perla cum ar fi: ai grija de mine ca sunt frumusetea intruchipata, sau cand il chem sa il pup imi zice cu o mare mandrie de sine: " e in interesul tau sau al meu?" ma face sa zambesc si el stie astahappy
acum depinde si de tine, daca esti mai timid nu te forta si fii tu, vei gasi o fata care sa te iubeasca, ca doar stii vb aia*ce. i al meu e pus de'o parte" si decat sa iti bati joc de nu stiu cate fete, mai bine sa iubesti sincer caci vai fii mai apreciat chiar si de gigoloii din gasca tawinking
succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cata dreptate ai...nici eu nu am succers la femei, toate ma ignora, ce sa fac? crying

| missME a răspuns:

Eu_o_mare_enigma citeste ce am scris eu si buburuzAndreea poate poate o iesi cevawinking

| lola a răspuns:

Pt ca unii s-au prins mai repede ca si altii care e şpilu' laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ziua de azi fetele nu prea se uita decat la baieti care iti flutura cheile de la masina, indiferent daca e dacie, la baieti care isi arata muschi, la baieti care arata bine si la cocalari care le dau gata cu replici de agatat de pe internet happy
Cine te place, te place asa cum esti fara a face eforturi sa te schimbi. Nu uta cine incearca sa te schimbe nu te place asa cum esti. Mereu e loc de mai bine in caracter. Dragostea adevarata apare o singura data in viata, deci sa nu ratezi niciodata sansa sa te indragostesti sa iubesti si sa fi fericit happy
Nu trebuie sa ai succes la fete happy aaa sau vrei mai multe smug
Asta nu e chestie de noroc. Cucereste o fata cu ce esti tu nu cu ce a vrea sa fi happy mult succes

| Emeraude a răspuns:

Pentru ca unii au carisma si altii nu.

nony
| nony a răspuns:

Asta e talent, depinde si in ce mediu ai crescut, educatia.si mai ales e genetic.
Daca ai vreun complex referitor la persoana ta, sa fii singur ca nu o sa fii la fel de cuceritor ca cel dezinvolt, si cu o parere buna despre el.
Amuzant, inteligent.si intotdeauna pe faza. daca le ai, este imposibil sa nu reusesti happy

| antoncik a răspuns:

Pentruca unii stau prea mult pe net!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing pentru ca unii au mai multe parale ca altiiwinking intrebarea e de-a dreptul dobitoaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca asa este fiinta umana, insa in orie ai face ce ii prea mult strica, asa ca fii tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca unii nu stiu cum sa se comporte cu o fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca unii sun mai frumosi si se comparta frumos si fetele sa indragostesc de ei eu asa cred daca vrreti sa atrageti fetele fiiti mai respectori si comportativa ca un om obisnuit nu ca unu care are 1 anisor sau 2 3 4 anisorilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca, unii baieti sun mai atragatori decat ceilalti si se comparta avijnuit.Nu ca cei care se comporta ca un copil de 1 anisor.Asa ca daca vreti sa atrageti fetele fiiti respectosi.Multumesc ca imi ascultati sfatul, uni dintre baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur si simplu norocul zice tot

| aumih16 a răspuns:

Pentru ca nu sunt instariti au bani au masini au tot ce le trebuie avere in general pe fetele de acum asta le intereseaza la baieti

| vjr1979 a răspuns:

S-au mai schimbat atat oamenii cat si vremurile. Ce era normal odata, acum e anormal...

| AdrianSavin a răspuns:

Cel care e direct și dă la mumu are succes din prima zi?

Întrebări similare