Mda.fetele virgine in ziua de azi sunt tot mai rare.Baietii fac misto pentru ca nu pot ajunge la ele. pentru ca au ceva deosebit fata de toate panaramele
Pai.sincer nu stiu ce sa zic am observat si eu ca acum daca esti virgina e o problema pentru unii Poate ca baietii vor fete care se lasa mai usor. Stii cum sunt baietii
Dar mai da-i naibii de baieti!
majoritatea fetelor gandesc ca e "cul" sa iti pierzi virginitatea cat mai repede .
eu una am hotarat sa nu imi incep viata sexuala decat dupa casatorie... Asa ca, ii dau dracu` pe aia care fac misto, nu imi pasa.
Nu stiu, poate ca vor sa te enerveze, sa te supere si sa-ti incepi viata sexuala, si asa, unii au mintea bolnava, mai bine nu-i asculta, e pacat sa nu o faci cu cineva potrivit, care sa te iubeasca.
Take care.
Pai rad si fac misto pentru ca vor sa se culce cu tine si stie ca daca esti virgina nu prea au sanse...sau poate le e ciuda pur si simplu ca te poti abtinde de la sex si esti fata cuminte nu-i mai pune in seama si gata...:*:*:
Sa-i ia draq pe acesti baieti!
care e faza cu virgina?
te dezvirginezi la ce varsta vrei uh, nu ei!
ei fac asa pentru ca si-ar dori sa te dezvirgineze ei si nu au acesta posibilitate decat bataia de joc!
daca iti mai zice cineva chestia asta il lasi sa vb singur sau ii dai o replica pe cinste
bafta:p
funda?:X
Fetelor sunteti in sekolul 21, no mai ascultatzi atata pe bunica, viata e mumoasa, trebuie sa experimentezi nu sa teci ca gasca prin apa...