| Anonimasimpla a întrebat:

De ce unii baieti prefera sa-si gaseasca jumatatea pe net? dupa parerea mea pe net sunt multe persoane false,mai ceva ca in realitate,materialiste,si in final vor doar aventuri, indiferent ca e fata sau baiat.Eu nu pot concepe vreodata ca pe net poti gasi o persoana serioasa.intotdeauna vor aparea probleme intr-o relatie formata pe net,, Voi ce pareri aveti?

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Multi baieti nu sunt capabili sa cucereasca in realitate o fata si se ascund in spatele unui calculator, dandu-se zmei si apoi se lauda ca au si ei o relatie, dar este la distanta.

| Vanqu1sh a răspuns (pentru neutrino):

Cine te-a mintit asta? Exista zeci de persoane care s-au cunoscut pe net si acum au si copii si cunosc si cateva. Nu inseamna ca esti incapabil sa iti faci o gagica sau sunt doar aventuri, in ziua de azi mai degraba nu mai ai baza in persoanele care sunt langa tine si le cunosti chiar de ceva timp. Daca esti o persoana serioasa sunt convins ca si pe net tot asa gasesti daca asta vrei, va vedeti va faceti o parere unul despre altul si esti ok. Cat despre ce spune tipul asta mai sus cu materialiste si aventuri, nu e vina nimanui ca sunt o gramada de tampiti/tampite care fac tot felul de cadouri la inceputul unei relatii sau umbla pe interes si cineva pune botul. happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca unii dintre noi suntem mai timizi si asa ne exprimam mai usor opinile, coneptiile. Nu toti de pe net suntem falsi sau neseriosi. Ai o opinie gresita. Un exemplu sunt eu te asigur ca nu sunt asa.

| filosoafa a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord cu tine. oricum, in ambele cazuri e greu de gasit.

| fqwaf a răspuns:

Nu inseamna daca isi cauta pe net nu si cauta si in afara netului. Sau isi cauta pe net deoarece in realitate sunt timizi (timizi la inceput sau timizi tot timpul). Nu o sa fie o relatie perfecta, fara ceruturi si nici persoana iubita nu va fi perfecta, dar ideea este sa gasesti una cat se poate de buna pentru tine si sa faceti lucurile cat se poate de bune inre voi doi.

| 1girl a răspuns:

Sunt sigura ca ai dreptate, am incercat si eu o data, dar nu imi iesea decat un chat din care nu mai intelegeam nimic. Iar acum sunt foarte fericita cu un prieten mai vechi al meu.