| Cereala a întrebat:

De ce unii baieti se uita ochi in ochii tai? pentru ca mie mi se intampla exact in timpul asta, se uita de fiecare data la mine de parca sunt extraterestru sau asa ceva; se uita mereu in ochii mei si nu stiu de ce, el are prietena si nu cred ca ii place de mine chiar daca eu il plac...asta nu conteaza vreau sa stiu doar de ce sau care ar fi un motiv?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti explic... asa fac toti baietii, se uita in ochii multor fete. Exceptie timizii ca mine... nu ma uit de obicei fix in ochii cuiva. Poate te "Studiaza" vede ce persoana esti cu ajutorul ochilor sau ceva de genul. Stiu multi baieti care fac chestia asta dar nu cred ca exista explicatie. Funda pls?:X

7 răspunsuri:
| Nicole a răspuns:

Buna.
Daca baiatul priveste in ochii fetei atunci o place.
Pa, pa.

| xt9000 a răspuns:

Poate ai ochi frumosi

| ForFun a răspuns:

E indragostit de tine chiar daca are prietena pur si simplu s-a indragostit de tine.sunt sigur ca esti o fata frumoasa care inebuneste toti baietii asa ca profita de aceasta ocazie.Succes :*

| CrazySoursD a răspuns:

Pai de ce nu-l intrebi pe el 'ce te tot uiti nene?' laughing multi baieti fac asa.se uita asa fiiiix, cateodata se si impiedica la ce holbati suntlaughing.

| Nicu_9539 a răspuns:

Poate te dispretuieste si se mira de vreun defect sau poate chiar te place

| Cereala explică:

Mersii pentru toate rasp voastre big hug celorlalti vam dat voturi de inteligenbt si folositor si sa stiti ca fiecare mati ajutatwinking nu numai @XxXAnImAtOrXxX